Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alpinistul roman Alex Gavan urca din nou la peste 8.000 metri, pe varful Gasherbrum 2

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alpinistul roman Alex Gavan urca din nou la peste 8.000 metri, pe varful Gasherbrum 2

Alpinistul roman Alex Gavan a escaladat in ziua de 18 iulie varful Gasherbrum 2, de 8. 035 de metri, din muntii Karakorum Pakistan), fara a folosi oxigen suplimentar sau porteri de altitudine. continuă pe Wall-Street Ro

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

FOTO Alpinistul Alex Gavan a atins cel ce-al saptelea varf de peste 8000 m, fara oxigen suplimentar - Gasherbrum 2, din Muntii Karakorum

Alpinistul Alex Gavan a atins cel de-al saptelea varf de peste 8000 m, fara oxigen suplimentar, Gasherbrum 2, din Muntii Karakorum, ajungand astfel la jumatatea proiectului sau de a fi primul roman care urca, fara oxigen suplimentar, pe toate cele 14 varfuri de peste 8000 de metri din lume. De asemenea, prin aceasta ascensiune, alpinistul trage un semnal de alarma si da startul unei campanii de salvare si conservare a Aspretelui, considerat cel mai rar peste din Europa, o specie de peste-fosila vie, avand o vechime de peste 65 de milioane de ani.

Alpinistul Alex Gavan a atins cel ce-al saptelea varf de peste 8000 m, fara oxigen suplimentar - Gasherbrum 2, din Muntii Karakorum

Alpinistul Alex Gavan a atins cel ce-al saptelea varf de peste 8000 m, fara oxigen suplimentar, Gasherbrum 2, din Muntii Karakorum, ajungand astfel la jumatatea proiectului sau de a fi primul roman care urca, fara oxigen suplimentar, pe toate cele 14 varfuri de peste 8000 de metri din lume.

Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei: Uite ca m-a convins

Gabriela Firea a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Nu, sub nicio forma nu s-a pus problema in aceasta manieraUite ca m-a convins, a spus Firea. Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei Marti, la finalul CEx al PSD, unde a fost desemnata Viorica Dancila prezidentiabilul PSD, Gabriela Firea .

Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019. Vremea se schimba din nou

Vreme calda, canicula, ploi, descarcari electrice, grindina, ce mai urmeaza? Meteorologii de la ANM au anuntat ca vremea se schimba din nou. Iata prognoza pentru ziua de miercuri, 24 iulie. Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019 De la canicula trecem la o vreme potrivita pentru perioada in care ne aflam. Miercuri, valorile termice se vor .

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani. E nevoie de fonduri in plus la municipii si comune pentru ca anul acesta au fost facute mai multe schimbari care le-au golit visteriile. De.

Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din nou

Constructia indelung asteptatei autostrazi Comarnic Brasov se amana din nou. Premierul Viorica Dancila a decis sa renunte la realizarea drumului prin parteneriat public-privat, asa cum anunta ministrul.

Olguta Vasilescu, din nou in fruntea PSD Craiova

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a fost realeasa, sambata, in functia de presedinte al PSD Craiova in cadrul conferintei acestei organizatii, la care au participat peste 600 de.

Venzeula a ramas din nou in bezna. Este prima pana de curent la nivel national din martie si pana acum, care cuprinde si capitala Caracas

Cel putin 14 state din Venezuela au ramas fara curent, luni. Este prima pana de curent la nivel national care cuprinde si capitala Caracas din martie si pana acum, potrivit Reuters.

VIDEO Patricia Tig a reusit din nou lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs excelent, ajungand pana in finala dupa sapte victorii trei in calificari, patru pe tabloul principal). in meciul din semifinale contra Laurei Siegemund, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu un forehand in cross, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de sambata.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )