Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai frumosi barbati celebri din toate timpurile

ADPM ADPM,
Cei mai frumosi barbati celebri din toate timpurile

A fost realizat topul celor mai frumosi barbati celebri din toate timpurile. Iata cine face parte din clasament, actori si cantareti cunoscuti din ultimele 7 decenii. continuă pe ADPM

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Record de vizitatori in cel mai frumos loc subteran din lume, aflat in Romania

Salina Turda, din judetul Cluj, a inregistrat, in 2017, un record de vizitatori, de peste 600. 000 de persoane, din care 35% au fost din strainatate, cei mai multi din tari precum Ungaria, Polonia,.

Bloomberg: Averea romanilor a ramas la fel in ultimii cinci ani, in ciuda celei mai mari cresteri economice din UE

Romanii nu sunt mai bogati in prezent decat in urma cu cinci ani, desi Romania inregistreaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )