Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amazon restrictioneaza listarile de masti medicale si dezinfectant, din cauza speculei

Adevărul Adevărul,
Amazon restrictioneaza listarile de masti medicale si dezinfectant, din cauza speculei

Gigantul a notificat vanzatorii de pe site-ul sau ca va bloca orice oferta noua pentru masti medicale, servetele dezinfectante si dezinfectant pentru maini, precum si alte produse care au legatura cu coronavirusul. continuă pe Adevărul

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

Crucea Rosie va distribui un milion de masti medicale Romgaz este sponsor

Crucea Rosie Romana primeste 1. 000 lei de la compania de stat Romgaz, in vederea achizitionarii si distribuirii a 1. 000 de masti medicale pentru protectia impotriva COVID-19. Voluntarii Crucii Rosii Romane din cele 47 de filiale din tara ale organizatiei, vor distribui in aceasta perioada masti medicale, sapun lichid, sapun solid, produse de igienizare a suprafetelor si dezinfectant de maini, se arata intr-un comunicat al Romgaz.

Un milion de masti medicale, distribuite gratuit in 47 de localitati

Un milion de masti medicale vor fi distribuite gratuit cu ajutorul Romgaz, dupa ce compania a donat Crucii Rosii 1,25 milioane de lei, facand totodata apel catre agentii economici sa contribuie la sustinerea luptei impotriva coronavirusului.

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

Imagini de la Vila Lac 1, unde premierul este izolat din cauza coronavirusului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la Vila Lac 1, acolo unde premierul Orban este izolat din cauza coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )