Libnet.ro
UNICEF

23:15

eMAG face asta pentru toti romanii: asa reduceri mai vezi doar cand greseste preturile

Playtech Playtech,
eMAG face asta pentru toti romanii: asa reduceri mai vezi doar cand greseste preturile

EMAG promite reduceri exceptionale in aceasta perioada. Scopul e precis: incepe scoala si magazinul pune la bataie o multime de oferte. Am selectat cateva dintre cele pe care le are. continuă pe Playtech

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Fie ca facem pajituri sau mancaruri, condimentele sunt nelipsite, insa mare atentie la cantitatea pe care o folositi, in special la acest condiment. Specialistii trag un semnal de alarma. Condimentul nociv din bucatariile tuturor romanilor. A se consuma cu moderatie Nucsoara este un condiment pe care majoritatea dintre noi il adaugam in cantitati mici atunci .

Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Banca Nationala a Romaniei face un anunt de ultima ora: sute de mii de clienti sunt afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. in ultimele sapte luni, au avut loc 12 astfel de incidente majore. Ce spun specialistii BNR, aflati in randurile de mai jos. Sute de mii de clienti, afectati .

Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna. Calendarul complet pentru toti elevii

Sesiunea de toamna a bacalaureatului din acest an scolar a surprins pe toata lumea cu numarul elevilor care s-au inscris sa-si incerce inca o data sansa. Care este calendarul complet pentru elevi? Bacalaureat 2020. Calendar pentru elevii care sunt in sesiunea de toamna Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat 2020 se va desfasura in .

PSD: Guvernul PNL ar face orice pentru a ramane la Palatul Victoria

Guvernul liberal ar face orice pentru a ramane la Palatul Victoria, sustine Partidul Social Democrat, care afirma ca de ce le e frica nu vor scapa si vor raspunde pentru tot ceea ce au facut.

Se intampla la Digi |RCS-RDS: toti romanii trebuie sa stie de abonamentele super ieftine

Grupul Digi |RCS-RDS s-a remarcat prin preturi foarte mici la abonamente. Asa ca am sortat prin cele disponibile, ca sa stii ce poti alege. Digi |RCS-RDS a recuperat mult in fata.

Se intampla la Lidl in plina criza. Toti romanii trebuie sa afle despre aceasta decizie

Lidl are un an bun in Romania. Cel putin poti trage asta drept concluzie pe baza ultimelor planuri ale lantului de magazine. Urmeaza o perioada aglomerata pentru retailer. in prezent, Lidl e.

Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Schimbare majora la ANAF! Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca in urma dezvoltarii a unor noi facilitati in Sistemul Privat Virtual, romanii vor putea plati impozite sau contributii in numele oricarei alte persoane fizice.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale.

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )