Libnet.ro
UNICEF

21:15

Amenzi de 1.500 de lei pentru cei care nu se legitimeaza in fata politistilor sau jandarmilor

Adevărul Adevărul,
Amenzi de 1.500 de lei pentru cei care nu se legitimeaza in fata politistilor sau jandarmilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor politistilor. Actul normativ prevede, printre altele, amendarea cu pana la 1. 500 de lei a persoanelor care refuza sa furnizeze politistilor sau jandarmilor date de identificare sau sa se prezinte la sediul Politiei. continuă pe Adevărul

Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Cele mai noi victime ale fumatului sunt copiii care petrec timp langa parintii lor pe parcursul unor drumuri mai lungi, in masina. Acea forma de fumat pasiv este foarte perciuloasa pentru.

Proiect: Salariul minim pentru cei cu studii superioare creste la 2.620 lei (DOCUMENT)

Ministrul Muncii a publicat proiectul de Hotarare care prevede cresterea salariului minim cu 100 de lei net. Astfel, potrivit proiectului, anul viitor ar putea creste salariul minim brut la 2262 lei. Pentru cei cu studii superioare va creste la 2. 620 lei.

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Daniel Zamfir, semnal de alarma inainte de investirea noului Guvern: Vin vremuri grele pentru cei cu credite!

Vin vremuri grele pentru cei cu credite, atentioneaza senatorul Daniel Zamfir, intr-o postare facuta pe Facebook, in care sustine caGuvernul Orban va fi pe fata in favoarea bancilor si impotriva.

Statul plateste 63 de lei pentru fiecare pasager al TAROM

Statul scoate din buzunar 63 de lei pentru fiecare pasager transportat de TAROM. Si sunt aproape 3 milioane de oameni care zboara anual cu avioanele companiei de stat. Astfel se traduc pierderile operatorului aerian na.

E lege! Persoanele care nu se supun acestui ordin al politistilor risca amenzi de 1.500 de lei. Ce nu mai ai voie sa faci de azi

Soferii au parte de amenzi de trei ori mai mari, daca nu se supun acestui ordin. Iata legea promulgata azi, 25 cotombrie, de catre presedintele Romaniei. Ce indica documentul oficial? Amenzi de 1. 500 de lei pentru soferii care nu se supun acestui ordin Din pacate, a aparut o noua veste trista pentru soferi. Amenzile sunt .

Sanctiuni dure pentru cei care isi deranjeaza vecinii. Amenzile ajung pana la 6.000 de lei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor politistilor. Legea vizeaza sanctionarea celor care organizeaza petreceri private si folosesc aparatura muzicala care tulbura linistea in cartiere rezidentiale cu amenzi intre 2. 000 si 3. 000 de lei.

Primaria Capitalei vrea sa inceapa recensamantul animalelor cu stapan. Ce amenzi risca cei care refuza sa participe

Proiectul privind recensamantul animalelor cu proprietar detinator legal de pe raza municipiului Bucuresti urmeaza sa fie dezbatut in sedinta de joi a CGMB. Fata de forma initiala, supusa dezbaterii.

Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli gasite intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei

Politisti si inspectori de la mai multe institutii au facut un control la un club din Sectorul 2 al Capitalei, unde au gasit mai multe nereguli si au aplicat amenzi de peste 52. 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 12 kilograme de carne expirata.

Primaria Capitalei se imprumuta 140 milioane lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene

Primaria Capitalei va contracta un imprumut de tip revolving de pana la 140 milioane de lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014-2020, potrivit unui proiect de hotarare adopat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )