Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un american a prins toti Pokemonii disponibili in joc in Statele Unite. A fost nevoit sa mearga pe jos 153,2 kilometri

Adevărul Adevărul,
Un american a prins toti Pokemonii disponibili in joc in Statele Unite. A fost nevoit sa mearga pe jos 153,2 kilometri

Un american din New York a prins toti Pokemonii disponibili in joc in Statele Unite, dupa ce a parcurs o distanta de peste 153 de kilometri, iar conturi ale unor utilizatori Pokemon Go avansati se vand cu mii de lire sterline pe eBay, informeaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Un american a prins toti Pokemonii disponibili. Ce distanta a trebuit sa parcurga

Un american din New York a prins toti Pokemonii disponibili in joc in Statele Unite, dupa ce a parcurs o distanta de peste 153 de kilometri, iar conturi ale unor utilizatori Pokemon Go.

Un american a capturat toti pokemonii disponibili, iar pentru asta a mers pe jos peste 150 km

Un utilizator american al Reddit a capturat toti cei 142 de monstruleti dispoibili in SUA la jocul Pokemon Go, iar pentru a reusi acest lucru a mers in total pe jos 153 km, scrie The Telegraph. Marele maestru al jocului spune ca principalul lucru ce trebuie schimbat la Pokemon Go tine de faptul ca in zonele rurale nu prea se gasesc pokemoni.

Pokemon Go: Un american a parcurs peste 150 km pe jos pentru a captura toti pokemonii disponibili

Un utilizator american al Reddit a mers in total pe jos 153 km pt a captura toti cei 142 de monstruleti dispoibili in SUA la jocul Pokemon Go, potrivit The Telegraph, preluat de Hotnews. Barbatul a declarat ca la.

Turcia suspecteaza Statele Unite ca stiau de complot. Tentativa de lovitura de stat, coordonata de la baza din Incirlik?

Avioane de vanatoare folosite in tentativa de lovitura de stat din Turcia au fost alimentate in zbor de o aeronava decolata de la baza aeriana turca Incirlik, utilizata partial de Statele Unite, afirma surse militare turce, sugerand ca Departamentul american al Apararii stia de complot.

Un nou incident intre politie si persoane de culoare in Statele Unite: Un ofiter a impuscat un barbat care era intins pe jos cu mainile ridicate (VIDEO)

Politia din Statele Unite este iarasi implicata intr-un incident ce are caracter rasist. Un barbat de culoare a fost impuscat de un politist desi nu s-a opus actiunilor ofiterului, ba mai.

Turcia ii taie pensia predicatorului Gulen, aflat in exil in Statele Unite

Fethullah Gulen, predicatorul aflat in exil in Statele Unite si oponentul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan care il acuza ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, a fost privat de pensie, a anuntat miercuri agentia de presa oficiala turca Anadolu, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Momente de panica in Statele Unite: O macara s-a prabusit peste un pod in New York

Mai multi oameni au fost raniti marti aseara, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York. Macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de.

Momente de panica in Statele Unite: O macara s-a prabusit peste un pod in New York (VIDEO)

Mai multi oameni au fost raniti marti aseara, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York. Macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )