Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANALIZA Cine a castigat, de fapt, alegerile locale

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Cine a castigat, de fapt, alegerile locale

Toate cele trei mari partide - PSD, PNL si USR PLUS - si-au revendicat victoria la alegerile locale. De fapt, au decupat doar bucata de adevar convenabila. Cum stau lucrurile in realitate? Adevarul pune rezultatele scrutinului in context: de unde au plecat partidele si incotro se indreapta politic, matematic si emotional. continuă pe Adevărul

Liberalul Andrei Volosevici, noul primar al Ploiestiului. Se pare ca a castigat detasat alegerile locale

Andrei Volosevici PNL) a castiat detasa alegerile la Ploiesti, cel putin asa arata numaratoarea paralela a buletinelor de vot, sustin cele mai multe voci din randul liberalilor prahoveni.

ALEGERI LOCALE 2020 Florentin Pandele a castigat detasat alegerile locale din Voluntari

Florentin Pandele, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

Analiza. Cine sunt cei mai performanti lideri PNL la alegerile locale. in clasamentul rusinii isi fac loc mai multe filiale de sector din Capitala

Organizatia PNL Bihor, condusa de Ilie Bolojan, a reusit sa scoata cel mai mare procent al unei filiale liberale la alegerile locale de duminica.

Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

Gabi Muresan, fostul capitan al lui CFR Cluj, s-a impus fara emotii la alegerile locale pentru Primaria Apold, cu un procentaj de 63,09% adica cu 788 din cele 1. 249 de voturi valabil exprimate in localitate,.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

invingatori si invinsi dupa alegerile locale. Analiza sociologului Barbu Mateescu

Sociologul Barbu Mateescu a sustinut ca alegerile locale de duminica au aratat ca peisajul politic romanesc este unul foarte complex. Per total, trendul e in defavoarea PSD si in favoarea USR-PLUS, iar PNL e.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Alegerile locale: Candidatul care a castigat mandatul de primar la un vot diferenta

Alegerile locale dintr-o comuna din judetul Vrancea au avut un rezultat dramatic. Unul dintre candidati a castigat mandatul de primar la un vot diferenta fata de principalul oponent in cursa electorala. Este.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )