Libnet.ro
UNICEF

08:30

Anca Serea, DEZVALUIRII INTIME! Detalii nestiute din viata vedetei: Nu imi iese mie chestia asta

B1 B1,
Anca Serea, DEZVALUIRII INTIME! Detalii nestiute din viata vedetei: Nu imi iese mie chestia asta

Intr-un moment de sinceritate, Anca Serea a vorbit despre copilaria ei si despre activitatile care o faceau fericita. Vedeta recunoaste ca nu s-a gandit niciodata ca va avea o viata asa frumoasa,. continuă pe B1

Detalii cutremuratoare din viata unei maicute care a vrut sa se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot asa, in acelasi loc!

Irina G. , in varsta de 35 de ani, a vrut sa se sinucida, miercuri, aruncandu-se de la etajul patrual unui bloc de pe Aleea Parc din Barlad. Fix din acelasi loc s-a aruncat in gol, luandu-si viata, si.

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu a incetat din viata

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu a incetat din viata in aceasta noapte, la varsta de 57 de ani, intr-un spital din Nisa.

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu a incetat din viata

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu a incetat din viata in aceasta noapte, la varsta de 57 de ani, intr-un spital din Nisa.

Legenda BBC Richard Baker s-a stins din viata VIDEO

Richard Baker, fost prezentator al stirilor BBC, s-a stins din viata la 93 de ani. S-a aflat pentru prima data la pupitrul stirilor in 1954, la prima editie a acestora, si a avut emisiuni la mai multe dintre.

Doliu in lumea cinematografiei! Un celebru SCENARIST s-a stins din viata. Era omul din spatele unor filme de Oscar (FOTO)

William Goldman, scriitorul si romancierul american care a semnat scenariile mai multor filme ca All the Presidents Men sau Marathon Man s-a stins din viata la varsta de 87 de ani din cauza unei.

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata. Citeste mai mult pespynews. ro .

TRAGEDIE in lumea cinematografiei! O CELEBRA actrita s-a stins din viata (FOTO)

Actrita Kim Porter s-a stins din viata la varsta de 47 de ani, din cauza unei raceli. Aceasta a fost gasita fara suflare, joi, in locuinta sa din Los Angeles. in ultima perioada, fosta iubita a rapper.

Veste dramatica! Un indragit scriitor s-a stins din viata

Scriitorul mexican Fernando del Paso a murit miercuri la varsta de 83 de ani. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Guadalajara. Alaturi de tine pentru totdeauna, Fernando del Paso!, a scris pe .

Doliu in lumea filmului. O actrita cunoscuta s-a stins din viata

A murit Katherine MacGregor, celebra actrita din Little House on the Prairie Casuta din prerie). Actrita americana avea varsta de 93 de ani si traia la Casa de Film si Televiziune din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )