Libnet.ro
UNICEF

23:30

Legenda BBC Richard Baker s-a stins din viata VIDEO

Antena3 Antena3,
Legenda BBC Richard Baker s-a stins din viata VIDEO

Richard Baker, fost prezentator al stirilor BBC, s-a stins din viata la 93 de ani. S-a aflat pentru prima data la pupitrul stirilor in 1954, la prima editie a acestora, si a avut emisiuni la mai multe dintre. continuă pe Antena3

Doliu in lumea cinematografiei! Un celebru SCENARIST s-a stins din viata. Era omul din spatele unor filme de Oscar (FOTO)

William Goldman, scriitorul si romancierul american care a semnat scenariile mai multor filme ca All the Presidents Men sau Marathon Man s-a stins din viata la varsta de 87 de ani din cauza unei.

TRAGEDIE in lumea cinematografiei! O CELEBRA actrita s-a stins din viata (FOTO)

Actrita Kim Porter s-a stins din viata la varsta de 47 de ani, din cauza unei raceli. Aceasta a fost gasita fara suflare, joi, in locuinta sa din Los Angeles. in ultima perioada, fosta iubita a rapper.

Veste dramatica! Un indragit scriitor s-a stins din viata

Scriitorul mexican Fernando del Paso a murit miercuri la varsta de 83 de ani. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Guadalajara. Alaturi de tine pentru totdeauna, Fernando del Paso!, a scris pe .

TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

Actrita Shirley Hellyar, in varsta de 40 de ani, s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a reusit sa stranga 8000 de euro bani de inmormantare. Aceasta credea ca a invins cancerul si pentru a.

Doliu in lumea filmului. O actrita cunoscuta s-a stins din viata

A murit Katherine MacGregor, celebra actrita din Little House on the Prairie Casuta din prerie). Actrita americana avea varsta de 93 de ani si traia la Casa de Film si Televiziune din.

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist cunoscut in Gorj s-a stins din viata

Un jurnalist cunoscut din Gorj a murit ieri. Nicolae Gitan a fost un jurnalist cu o experienta de zeci de ani. El a lucrat la Gazeta Gorjului, actualul Gorjeanul din 1975 pana in 2012. Trista veste ca.

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata

O alta stea a apus! Un mare cantaret a incetat din viata. Citeste mai mult pespynews. ro .

Din pacate, A MURIT: Oana Zavoranu, iN DOLIU: Sufletul nostru a luptat... (FOTO)

Din pacate, motanul Oanei Zavoranu, Muffin, s-a stins din viata, lasand-o pe Oana indurerata. Se pare insa ca se simte mult mai bine, socandu-si fanii prin ultima aparitie, potrivit click. ro. Aceasta le-a.

Detalii cutremuratoare din viata unei maicute care a vrut sa se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot asa, in acelasi loc!

Irina G. , in varsta de 35 de ani, a vrut sa se sinucida, miercuri, aruncandu-se de la etajul patrual unui bloc de pe Aleea Parc din Barlad. Fix din acelasi loc s-a aruncat in gol, luandu-si viata, si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )