Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Cornel Penu, cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cornel Penu, cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni

Eveniment de neuitat, gazduit astazi de Colegiul National BP Hasdeu din Buzau. Cel mai mare portar de handbal al lumii in anii 70, legendarul Cornel Penu, a fost prezent printre elevii si profesorii buzoieni. Absolvent al Liceului Hasdeu, Penu a venit la Buzau pentru a lansa cartea Penu. A apara. A castiga. A trai, lucrare scrisa de marele handbalist impreuna cu jurnalistul sportiv Cristian Geambasu, si el absolvent al colegiului Hasdeu. continuă pe Adevărul

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV.

IKEA incepe constructia celui de-al doilea magazin din Romania, cel mai mare din sud-estul Europei

Reprezentantii IKEA Romania au anuntat ca au primit autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, care va deveni cel mai mare din sud-estul Europei.

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori.

Nou record in Liga Campionilor. Casillas nu mai e cel mai tanar portar care a jucat in aceasta competitie

Mile Svilar, in varsta de 18 ani, o luna si 22 de zile, a devenit cel mai tanar portar din istoria Ligii Campionilor. Belgianul a fost titular in partida pierduta de Benfica, 0-1, cu Manchester United, din grupa A.

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa si nu numai, anunta un nou .

Tupeu maxim: Secretarul general al Senatului si-a fixat singur un salariu mai mare decat al presedintelui tarii

Ion Vargau, secretarul general al Senatului, este omul din Parlamentul Romaniei cu cel mai mare salariu. Acesta incaseaza lunar 19. 055 lei brut, mai mult chiar decat presedintele institutiei.

Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10

Windows 10 Fall Creators Update, al patrulea update important pe care cea mai noua versiune de Windows il primeste, este disponibil incepand de astazi. Testata de catre cei de la Microsoft inca din luna aprilie, noua actualizare aduce o serie intreaga de noutati si imbunatatiri.

Zborurile lui Aurel Vlaicu in fata a zeci de mii de oameni entuziasmati: Esti cel mai mare geniu al poporului nostru

Auel Vlaicu a efectuat in perioada 1911 - 1912 mai multe zboruri demonstrative in fata a zeci de mii de oameni din Transilvania si Banat. Oamenii l-au primit cu entuziasm in fiecare oras in care marele aviator a ajuns cu avionul inventat de el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )