Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal

Antena3 Antena3,
Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal

Anchetatorii golesc casa groazei din Caracal in cautare de noi probe. Scaneaza podeaua si zidurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii vor sa afle daca Dinca a incercat sa ascunda in peretii. continuă pe Antena3

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle.

Zid proaspat tencuit, descoperit in casa ororilor din Caracal

Un zid proaspat tencuit a fost descoperit in casa ororilor din Caracal. Anchetatorii banuiesc ca acesta ar putea ascunde urme proaspete de sange sau alte probe biologice. Zidul nu a fost inca.

Noi probe trimise de DIICOT la INML. Ce s-a gasit in casa criminalului din Caracal

Un comunicat al DIICOT anunta ca mai multi martori au fost audiati in cazul crimelor din Caracal. De asemenea, noi probe au fost gasite in casa si curtea lui Gheorghe Dinca. Comunicarea facuta de DIICOT este.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Raportul INML privind cazul crimelor din Caracal a ajuns la DIICOT. Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal: Nu s-a putut evidentia niciun ADN. Oasele, stare excesiva de calcinare

DIICOT a publicat raportul INML, in cazul crimelor din Caracal. in raport se arata ca niciunADNnu s-a putut evidentia, in oasele din padurea din Caracal. Stire in curs.

Monstrul din Caracal are o noua strategie. Marturie-bomba

Gheorghe Dinca are o noua strategie. Monstrul din Caracal incearca sa-i convinga pe anchetatori ca a ucis din greseala. Andreea Sava a prezentat, marti, la Editie Speciala, care sunt declaratiile.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )