Libnet.ro
UNICEF

23:45

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Antena3 Antena3,
Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle. continuă pe Antena3

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

Gheorghe Dinca, declaratie socanta: Luiza a venit la mine acasa de bunavoie. Am lovit-o, apoi am resuscitat-o

Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a venit acasa la el de bunavoie. Criminalul din Caracal a mai declarat ca a lovit-o, apoi a resucitat-o. Cat despre Alexandra, Gheorghe Dinca a declarat ca fata nu a vrut sa.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Gheorghe Dinca, suparat ca bea apa de la robinet si nu are acces la televizor in arest

Gheorghe Dinca a facut scandal politistilor de la IPJ Olt! Se pare ca criminalul din Caracal e nemultumit ca primeste apa de la robinet care, ar fi spus el, se incalzeste pana ajunge in celula. Cat.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

Cautari extinse la casa lui Gheorghe Dinca

Peretii casei lui Gheorghe Dinca sunt verificati cu scannerul, in cautarea de noi probe.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

Copiii lui Gheorghe Dinca nu mai vor sa auda de el - Mesajultransmis tatalui lor

Copiii lui Gheorghe Dinca nu vor sa mai tina legatura cu tatal lor, pana nu afla verdictul final in cazul crimelor din Caracal. Conform unor surse din preajma familiei lui Gheorghe Dinca, acesta ar fi fost.

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au scanat jumatate din terenul pe care acesta il detine. Anchetatorii au revenit luni cu aparatul special pentru a termina de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3247 seconds )