Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andra a trait cele mai mari emotii din viata sa: Nu o sa uit niciodata. Ce i s-a intamplat cantaretei

Antena3 Antena3,
Andra a trait cele mai mari emotii din viata sa: Nu o sa uit niciodata. Ce i s-a intamplat cantaretei

Momente emotionante pentru Andra. Cantareata si-a dus fiul, pe David, la scoala pentru prima data. Vedeta le-a povestit admiratorilor sai cat de greu i-a fost. Prima zi de scoala nu se uit. continuă pe Antena3

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al.

Hollywood a inregistrat cele mai mici incasari din ultimii 20 de ani

Hollywood nu mai reuseste sa atinga performantele de alta data din punct de vedere financiar. incasarile de anul acesta al cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de an.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Are 29 de ani si a fost desemnata femeile cu cele mai lungi picioare din lume. Dupa ce a fost hartuita de colegi in adolescenta, tanara de 29 de ani a reusit sa-si indeplineasca visul de a fi model.

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

Cel mai INFLUENT bugetar din Moldova si-a insurat fiul! Uite ce nunta OPULENTA a facut! (FOTO)

Bugetarul cu cel mai mare salariu din Iasi, Ioan Nani, director general la Antibiotice SA, si-a insurat fiul, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras. Ioan Nani, una dintre cei mai influente.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari

Georgiana Gheara, make-up artist IMA, te invata cele mai tari trucuri de machiaj pentru buze mai mari. Nu este vorba de injectii. Poti avea buze mai pline doar prin machiaj, intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )