Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul. Ce se intampla, de fapt, in viata sa

Playtech Playtech,
Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul. Ce se intampla, de fapt, in viata sa

In urma cu ceva vreme aflam despre un nou scandal printre concurentii de la Puterea Dragostei. Cei doi, dupa multe tensiuni, au decis sa se desparta. Numai ca lucrurile nu s-au rezumat doar la atat. Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul Daca in august aflam ca Andra Volos si Bogdan Mocanu . continuă pe Playtech

Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Bogdan Mocanu le-a marturisit fanilor ca inca sufera dupa fosta partenera, Andra Volos. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca nu a fost usa de biserica in relatia cu satena, dar si actiunile ei au cantarit mult in decizia separarii. La un asa comentariu, Andra a replicat fara sa stea pe ganduri. Andra .

Cristian Comanici si-a umilit iubita. Ce a putut sa spuna despre Mariana de la Puterea Dragostei

Ce relatie este acum intre Cristian Comanici si Mariana? Cei doi concurenti din sezonul al 3-lea de la Puterea Dragostei se sicaneaza intens, se cearta la ceas tarziu, apoi revin la noi sentimente placute si tot asa. Cum se situeaza acum in randul cuplurilor din show si cum a umilit-o recent? Puterea Dragostei: Cristian Comanici .

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba .

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei .

Dorian Popa face videochat? Cati bani a castigat in ultima luna. Artistul spune tot adevarul

Lumea il acuza pe Dorian Popa ca face videochat sau filme porno, insa acesta a publicat dovezile. Vei ramane insa surprins sa afli cati bani a facut Dorian Popa in ultima luna! Dorian Popa face videochat? Dorian Popa este un nume sonor in showbiz-ul romanesc, asadar nu mai are nevoie de nicio prezentare. El imbina .

Trump povesteste ororile savarsite de Kim Jong-un cand si-a executat unchiul: Mi-a spus tot

Jurnalistul Bob Woodward a publicat noi extrase din interviurile sale cu Donald Trump care stau la baza cartii Furia, care va fi publicata in curand. Presedintele american descrie, printre altele, ororile pe care liderul nord-coreean Kim Jong-un le-a savarsit dupa ce si-a ucis unchiul, scrie presa internationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )