Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Playtech Playtech,
Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba . continuă pe Playtech

Noi restrictii in Marea Britanie. intalnirile in cercuri de prieteni si familie, interzise in al doilea cel mai mare oras din tara

In cel de-al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie se iau noi masuri anti-COVID-19. intalnirile in cercurile restranse, intre prieteni, respectiv familie vor fi interzise in Birmingham, oras in care.

Peste 12.000 de infectari in Spania, in ultimele 24 de ore. Cel mai mare numar de la debutul pandemiei de COVID-19

183 de noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate vineri in Spania, potrivit datelor publicate de Ministerul Sanatatii. Este cel mai mare numar inregistrat in Spania de la inceputul pandemiei,.

VIDEO Imagini apocaliptice. Incendiul de vegetatie de la nord de Sacramento, cel mai mare din istoria Californiei

Incendiul de vegetatie aflat in desfasurare la nord de Sacramento este cel mai mare din istoria Californiei, a transmis joi Department of Forestry and Fire Protection Cal Fire), care a precizat ca anul acesta au avut loc sase dintre cele mai importante 20 de incendii inregistrate vreodata, citeaza NBC.

Austria: Cel mai mare numar de infectari zilnice cu COVID-19 din ultimele 5 luni. Se impun noi restrictii

Peste 660 de noi infectari cu COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Austria, un numar record in ultimele cinci luni. Austria, numar record de infectari zilnice cu COVID-19 in ultimele 5.

NVIDIA cumpara ARM: ar putea fi cea mai mare achizitie din tech

NVIDIA este cel mai important jucator pe piata de cipuri grafice, dar dupa achizitia ARM, ar putea sa faca legea si pe partea de procesoare pentru mobile. NVIDIA ar putea deveni cel mai mare.

Cristian Comanici si-a umilit iubita. Ce a putut sa spuna despre Mariana de la Puterea Dragostei

Ce relatie este acum intre Cristian Comanici si Mariana? Cei doi concurenti din sezonul al 3-lea de la Puterea Dragostei se sicaneaza intens, se cearta la ceas tarziu, apoi revin la noi sentimente placute si tot asa. Cum se situeaza acum in randul cuplurilor din show si cum a umilit-o recent? Puterea Dragostei: Cristian Comanici .

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul. Ce se intampla, de fapt, in viata sa

In urma cu ceva vreme aflam despre un nou scandal printre concurentii de la Puterea Dragostei. Cei doi, dupa multe tensiuni, au decis sa se desparta. Numai ca lucrurile nu s-au rezumat doar la atat. Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul Daca in august aflam ca Andra Volos si Bogdan Mocanu .

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei .

Andra Volos, atac la Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: M-ai distrus, m-ai ranit

Bogdan Mocanu le-a marturisit fanilor ca inca sufera dupa fosta partenera, Andra Volos. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut ca nu a fost usa de biserica in relatia cu satena, dar si actiunile ei au cantarit mult in decizia separarii. La un asa comentariu, Andra a replicat fara sa stea pe ganduri. Andra .

Cum se face cel mai bun cas din must. Reteta traditionala si extrem de simpla

Este sezonul viilor, astfel ca mustul este la mare cautare acum. El este un adevarat deliciu care se obtine din strugurii atent culesi. insa mustul mai poate fi servit si intr-o alta forma, fiind folosit la prepararea casului din must o reteta inedita, traditionala din Teleorman. Cum se face cel mai bun cas din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )