Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce angajari fac cele mai mari companii din industria auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce angajari fac cele mai mari companii din industria auto

Industria auto reprezinta unul dintre domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniu si angajarile pe. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari companii din industria auto si angajarile pe care le fac

Industria auto reprezinta una din domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniul si angajarile pe care.

Isarescu: Romania, la cele mai mari pericole din ultimii 25 de ani. Deficitul va ajunge la 4% din PIB in 2017, peste nivelul de 3% cerut de UE

Deficitul de aproape 4% din PIB care se prefigureaza pentru anul 2017 pune in pericol stabilitatea economica a Romaniei, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, care a completat ca in 25 de ani nu a vazut niciodata pericole mai mari.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Mutu a iesit din cursa Euro 2016, dar alti fotbalisti viseaza sa-l convinga pe Iordanescu: cine are cele mai mari sanse

In iarna, mai multi jucatori au revenit in Liga I, in speranta de a prinde Campionatul European din Franta. Trei dintre ei au sanse bune de a-si indeplini obiectivul.

S-au impartit banii: jucatorii nationalei si-au incasat primele pentru Euro 2016. Cine a luat sumele cele mai mari

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a dezvaluit la Adevarul Live ca fotbalistii care au jucat in preliminariile Euro 2016 au fost rasplatiti, vineri, cu 91 de zile inainte de startul turneului din Franta.

Cele mai ciudate furturi din Romania. De la politistul care a furat chiloti tanga si prezervativela gospodarul care a furat usa unui WC din parc

In Romania, hotii fura orice, de la bunuri pentru subzistenta la obiecte scumpe pe care ulterior le valorifica. Cele mai ciudate furturi din Romania demonstreaza ca imaginatia infractorilor nu are limite atunci cand incearca sa obtina castiguri fara munca.

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

Averea scriitoarei britanice J. Rowling, autoarea romanelor din seria Harry Potter, a continuat sa creasca in ultimii ani si a ajuns la peste 7,6 miliarde de lire sterline 9,8 miliarde de euro), in ciuda faptului ca ultimul roman din aceasta franciza literara a fost publicat in urma cu aproape un deceniu, afirma tabloidul The Sun, citat de news. ro.

Top 5 cele mai verzi tari din lume FOTO

Tarile europene continua sa domine clasamentul celor mai perfomante tari din punct de vedere al mediului inconjurator, Finlanda ocupand primul loc in topul celor mai verzi tari din lume.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )