Libnet.ro
UNICEF

14:15

Angajatii FMI din Washington sunt sfatuiti sa lucreze de acasa dupa descoperirea unui caz de coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajatii FMI din Washington sunt sfatuiti sa lucreze de acasa dupa descoperirea unui caz de coronavirus

Fondul Monetar International FMI) a recomandat tuturor angajatilor sai din Washington sa lucreze de acasa pana la noi dispozitii, dupa ce un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19, a anuntat un purtator de cuvant al FMI, transmite Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii FMI de la Washington vor lucra de acasa, dupa ce a fost depistat un caz de COVID-19

Fondul Monetar International FMI) a recomandat tuturor angajatilor sai din Washington sa lucreze de acasa pana la noi dispozitii, dupa ce un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19, a anuntat un purtator de cuvant al FMI, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Carmen Dorobat: Un parteneriat cu sectorul privat ar fi ideal, pentru ca beneficiile vor fi atat ale pacientilor, cat si ale personalului, o premiera in acest sens venind din partea companiei Cotnari, care ne sustine cu 50. 000 de lei * Constantin Deleanu, presedintele Directoratului Cotnari: Actiunea noastra este una normala si recomand si altora sa ne urmeze exemplul.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )