Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru aproape toata tara, valabila marti, pana la ora 18. De asemenea, au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana miercuri, 7 octombrie, ora 06. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete, pana marti seara

Meteorologii au emis emis luni o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 27 de judete, unde marti seara vor fi ploi si vijelii.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Alerta meteo: De marti seara, Baraganul intra sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au actualizat, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si anunta ca se pot inregistra cantitati de precepitatii ce pot ajunge la 60 de litri pe metru patrat. Conform meteorologilor, in Baragan, codul galben intra in vigoare marti, la ora 18. 00, si este valabil pana miercuri dimineata, la ora 06.

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Cod galben de furtuna in 27 de judete, pana marti la ora 18:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa, intensificari ale vantului, in intervalul 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 18:00, la inceput in Banat, Crisana, Maramures, apoi si in vestul si nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul si nordul Munteniei, precum si in cea mai mare parte a Moldovei.

DigiSport: Mihai Rusu: Eu cred ca Simona Halep e fitoasa. Pentru Romania, ea e cea mai mare diva!

Mihai Rusu 72 de ani) fost jucator de tenis roman, in prezent antrenor in Germania, sustine ca este dificil de lucrat cu sportiva din Constanta, pe care a numit-o fitoasa.

Interviu inedit cu George Puscas, inainte de meciul crucial cu Islanda. Atacantul a recunoscut ce meci i-a produs cea mai mare dezamagire din cariera (VIDEO)

Intr-un European de tineret in care au aratat aproape perfect, in 2019, Romania U21 ajungea pana in semifinale, unde i-a iesit in cale Germania. Desi tricolorii mici au fost la inaltime chiar si in.

ANM: Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata,doua avertizari de cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben.

Cod galben de ploi si vant in aproape toata tara

Administratia de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, valabila in intervalul 05 octombrie, ora 15:00 - 06 octombrie, ora 18:00, pentru instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa si intensificari ale vantului.

ANM: Ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben in jumatatate de tara, pana marti

Meteorologii de la ANM au emis, luni, un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabil de la ora15:00, pana marti,06 octombrie, la ora 18:00, in jumatate din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )