Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antenele reduc temporar salariile cu 20% si suspenda parte din angajati - Pagina de Media

Hotnews Hotnews,
 Antenele reduc temporar salariile cu 20% si suspenda parte din angajati - Pagina de Media

Conducerea grupului Intact a hotarat, in perioada crizei cauzate de coronavirus, sa reduca salariile din companie cu 20%, iar o parte dintre angajati vor fi suspendati in aceasta perioada, potrivit Paginademedia. ro. continuă pe Hotnews

Antena, masuri drastice. Taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei

Antena ia masuri drastice in contextul epidemiei cu coronavirus! Cunoscutul trust taie salariile unor angajati si disponibilizeaza o parte din ei. Ce mesaj au primit cei care lucreaza la productii care s-au suspendat momentan? Antena taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei Masurile in gurpul Intact sunt foarte drastice! in perioada grea pe .

Ministrul Fondurilor Europene: O parte din echipamentele medicale folosite in lupta impotriva COVID-19 sunt achizitionate cu finantari europene. Peste 233 milioane euro, valoarea totala a proiectelor implementate de IGSU

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, precizeaza prin intermediul unui comunicat de presa ca o parte din echipamentele medicale folosite pentru prevenirea si tratarea COVID-19 sunt achizitionate cu.

Hyundai si Kia suspenda productia din Europa pentru doua saptamani

Hyundai si Kia au anuntat suspendarea productiei din Europa timp de doua saptamani, incepand din 23 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )