Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hyundai si Kia suspenda productia din Europa pentru doua saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hyundai si Kia suspenda productia din Europa pentru doua saptamani

Hyundai si Kia au anuntat suspendarea productiei din Europa timp de doua saptamani, incepand din 23 martie, din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Wall-Street Ro

Ford suspenda temporar productia la toate fabricile sale din Europa, ca raspuns la raspandirea coronavirusului

Incepand de joi, 19 martie, Ford suspenda activitatea la unitatile de productie din Europa, inclusiv la Craiova. Este de asteptat ca suspendarea temporara a productiei sa dureze cateva saptamani, in functie de evolutia acestei pandemii, de restrictiile impuse la nivel national, de constrangerile legate de lucrul cu furnizorii, dar si de nevoile de stoc ale dealerilor. Pe durata opririi temporare a productiei, angajatii Ford Craiova se vor afla in somaj tehnic si beneficiaza de o indemnizatie de 78% din salariul de baza, precum si de celelalte drepturi prevazute de lege pentru astfel de situatii.

CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

Grupul auto Volkswagen va suspenda productia in fabricile din Europa din cauza epidemiei de COVID-19, iar majoritatea unitatilor in cauza isi vor inchide portile vineri, potrivit Reuters. Productia va.

Renault si Peugeot suspenda productia la fabricile din Franta, Spania si alte tari europene

Renault a anuntat ca suspenda productia la fabricile din Franta si din Spania, in timp ce PSA Peugeot, Citroen, Opel) va suspenda productia in Franta si Spania, dar si in tari precum Slovacia sau Polonia. Nu s-au anuntat opriri de productie la uzina Dacia sau la Ford Craiova.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI SI A SCADERII CERERII Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa

Producatorii auto opresc productia la fabrici din Europa, din cauza epidemiei de coronavirus si a scaderii cererii.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

Bosch si Continental suspenda productia la cateva dintre uzinele europene

Cei mai mari doi producatori europeni de componente auto incep sa suspende productia la unele uzine, in contextul in care aproape toti marii constructori de automobile au inchis temporar uzine si cererea a scazut, scrie Automotive News. Uzinele din Romania ale acestor companii functioneaza.

D.R.P.C.I.V. suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, incepand cu data de 17. 2020, se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia situatiei actuale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Antenele reduc temporar salariile cu 20% si suspenda parte din angajati - Pagina de Media

Conducerea grupului Intact a hotarat, in perioada crizei cauzate de coronavirus, sa reduca salariile din companie cu 20%, iar o parte dintre angajati vor fi suspendati in aceasta perioada, potrivit Paginademedia. ro.

Digi 24: Singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus: Suntem linistiti si curati

Deniz Turkbay, un vanzator de produse pentru igiena sustine ca natura linistita si curata a muntenegrenilor a facut ca tara sa fie ferita pana acum de coronavirus.

BURSELE LUMII Scaderi masive pe pietele din Europa si SUA

Europa, la cel mai redus nivel de dupa 2012 * Pierderi majore in sectorul transportului aerian * in SUA, declin de circa 10% in prima ora de tranzactionare Bursele europene au scazut puternic ieri, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus, atingand nivelul minim din 2012 pana in prezent. Masurile de politica monetara adoptate duminica de bancile centrale din lume nu au reusit sa calmeze temerile legate de un soc economic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )