Libnet.ro
UNICEF

11:30

Antivirusul pe care sa il folosesti: cele mai bune solutii de la marii dezvoltatori

Adevărul Adevărul,
Antivirusul pe care sa il folosesti: cele mai bune solutii de la marii dezvoltatori

Desi inamicii hackerilor si a publicitarilor mai putin onesti de pe Internet s-au inmultit, nu o sa poti garanta niciodata ca PC-ul tau nu se va virusa. continuă pe Adevărul

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

incepe nebunia martisoarelor: ce targuri de primavara se deschid in toata tara si care sunt cele mai interesante oferte de cadouri pentru 1 Martie

Cele mai multe targuri de martisoare din intreaga tara isi deschid portile in acest weekend, pentru ca romanii sa aiba de unde alege cadouri simbolice pentru cei dragi. Pe tarabe ii asteapta o gama variata de produse, de la traditionalii cosari, la obiectele handmade.

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

Adevarul Live, ora 11.00, despre cele mai tentante oferte pentru vacanta de Paste si din vara: litoral romanesc sau bulgaresc, sfaturi pentru calatorii cu buget decent

Se apropie Pastele, sarbatoare care anul acesta se suprapune cu 1 Mai, un motiv in plus sa ne dorim o vacanta pe cinste, iar planurile pentru concediul din vara se fac de acum pentru a avea parte de conditii bune la preturi si mai bune. Aflati care sunt ofertele pentru care merita sa mergeti la Targul de Turism al Romaniei, care se deschide maine, la Romexpo, dar mai ales nu ratati recomandarile facute de consultantul in turism Razvan Pascu.

Cele mai WOW accesorii de la New York Fashion Week

La New York Fashion Week nu doar piesele vestimentare prezentate pe catwalk au atras atentia publicului, ci si accesoriile pe care modelele le-au purtat pe podium. Iata cele mai WOW dintre acestea.

Top cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de petrecere a timpului liber.

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )