Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

B1 B1,
Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot. continuă pe B1

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: .

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

MAE anunta ca, pana acum, nu sunt romani infectati cu coronavirus in orasele afectate din Italia

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, pana la acest moment, misiunea diplomatica si oficiile consulare romane din Italia nu au fost notificate de catre autoritati cu privire la vreun caz confirmat de infectie cu noul coronavirus printre cetatenii romani.

Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia - Update

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

CORONAVIRUS. Circa 300 de suceveni de etnie roma s-au intors acasa din Italia, mintind ca vin din Germania. Primarul: N-am fost la ei, ce sunt nebun?

Alerta intr-o comunitate de romi din judetul Suceava. Aproximativ 300 de romani de etnie roma din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, s-au intors acasa din Italia, tara afectata grav de coronavirus, mintind.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )