Libnet.ro
UNICEF

08:45

Se anunta vant puternic in Vrancea. Meteorologii au emis Cod Portocaliu

Adevărul Adevărul,
Se anunta vant puternic in Vrancea. Meteorologii au emis Cod Portocaliu

Avertizarea meteo de cod portocaliu pentru Vrancea este valabila de joi dimineata, de la ora 1. 00 si joi seara, la ora 20. continuă pe Adevărul

Meteorologii au emis Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabil pana miercuri seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare Cod galben de precipitatii mixte, polei si intensificari ale vantului, valabila pana miercuri seara, in 23 de judete din Banat, Transilvania si Oltenia. De asemenea, o informare de vremea rea este in vigoare de aseara la nivelul intregii tari.

Val de vreme extrema in Romania. Cod portocaliu de ninsori in aproape jumatate de tara

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru aproape jumatate din tara. 19 judete sunt vizate de avertizarea emisa, iar cel mai puternic vor fi lovite zonele din estul tari. Alina Serban, de la.

Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de cod portocaliu de vant tare, ninsori viscolite in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau.

Vremea se strica. Meteorologii anunta Cod portocaliu

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru partea centrala si de sud a Republicii Moldova avertizare de Cod portocaliu de conditii complicate ale vremii. Avertizarea este valabila din aceasta seara si pana joi, 18 ianuarie, ora 18. 00, transmite IPN.

Cod portocaliu de viscol si ninsori in Moldova si la munte; cod galben pe regiuni extinse din centru, nord si est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile de miercuri dupa-amiaza pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania. La munte, rafalele de vant vor atinge si 140 km/h.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de vremea rea. Cand vine ninsoarea si viscolul

Judetul Vaslui se afla sub avertizare de cod portocaliu de vreme rea. Ninsoarea si viscolul vor afecta intreg judetul incepand cu noaptea de miercuri spre joi.

Alpinisti si tapinari pregatiti sa intervina la Constanta, in urma avertizarii de precipitatii si vant puternic

O echipa de alpinisti si tapinari este pregatita de Primaria Constanta pentru interventie, in urm atentionarii de precipitatii si vant puternic ce a fost emisa de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionarecod galbende vreme rea - vant puternic, ploi,ninsoriinsemnate cantitativ si strat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )