Libnet.ro
UNICEF

05:15

Anuntul pentru cei care au credite la aceasta banca. Ce au decis pentru 25.000 de clienti

Playtech Playtech,
Anuntul pentru cei care au credite la aceasta banca. Ce au decis pentru 25.000 de clienti

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa poata cere amanarea platii ratelor. Dar banci precum Raiffeisen se pregatisera deja pentru acest. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile.

Avertisment pentru toti cei care au card bancar si platesc online: cum poti ramane fara bani

Inainte de Paste, CERT-RO a transmis un avertisment pentru toti cei care platesc online cu cardul. Dat fiind ca e posibil ca acum sa recurgi mai mult ca niciodata la aceasta practica, e bine.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

Citu: Informatiile privind pierderea esalonarii pentru societatile care nu-si platesc datoriile catre stat sunt false

Informatiile aparute in spatiul public cu privire la deciziile emise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala privind pierderea esalonarii pentru societatile care nu isi platesc datoriile catre stat pe perioada starii de urgenta sunt false, a scris, vineri seara ministrul Finantelor, Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Vela, referitor la masura suspendarii exportului de cereale: ii asigur pe romani ca avem grau suficient pentru perioada urmatoare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat la Antena 3 anuntul facut ieri seara cu privire la suspendarea exportului de cereale.

Marcel Vela: Eu sunt de acord sa mi se reduca salariul; Cei care lucreaza in interiorul MAI nu vor fi afectati

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca este de acord sa i se reduca salariul si sa lucreze in somaj tehnic, dar ca angajatii din MAI nu trebuie sa se teama ca vor ajunge in aceasta situatie fiindca in cazul lor nu se pune problema.

Consiliere psihologica pentru cei ce sufera atacuri de panica din cauza izolarii

Fundatia Transilvana Alpha din Targu Mures a infiintat un serviciu de telefonie pentru asistenta soc.

Marturia cutremuratoare a unui medic roman la Paris: Mor singuri, iar noi suntem cei care le tinem mana

Un medic roman care lucreaza in Paris a facut marturii cutremuratoare. Acesta aspus ca rudele pacientilor aflati in stare critica sunt lasate sa fie alaturi de bolnavi in ultimele clipe de viata. in Romania, nepoata unui barbat care a murit la spitalul din Suceava spune ca familia a vrut sa fie alaturi de acesta, dar nu a putut.

GRUPUL EDUCATIONAL ELVETIAN WINSEDSWISS: Cursuri online pentru romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalitatii

Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale in Romania, Elvetia si Serbia, al carui obiectiv principal il reprezinta oferirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii, prin derularea de cursuri de scurta si lunga durata, in domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate in somaj tehnic.

Trump, sanctiuni pentru tarile care nu-si primesc cetatenii

Administratia SUA ar putea impune sanctiuni privind vizele tarilor care refuza sau care amana nejust.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )