Libnet.ro
UNICEF

08:15

Anuntul serii pentru toti acesti soferi. Se dau bani in plus daca indeplinesc aceasta conditie

Playtech Playtech,
Anuntul serii pentru toti acesti soferi. Se dau bani in plus daca indeplinesc aceasta conditie

In Senatul Romaniei astazi a fost o zi a voturilor pe anumite proiecte de lege, care vin in ajutorul unor categorii sociale si a unei importanteroti din economia romaneasca. Proiectul este o initiativa a unui numar considerabil de senatori PSD, si astazi a fost votat in unanimitate. Anuntul serii pentru toti acesti soferi Pe pagina . continuă pe Playtech

Atentie, romani! Se dau bani de la stat pentru cei nascuti intre acesti ani. Care e suma primita

Ca sa incurajeze activitatea sportiva printre copiii nascuti intre 1 ianuarie 2005 si 31 decembrie 2014, Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa acorde fiecarui copil ce se va inscrie la un club sportiv, pentru a practica sport de performanta, un voucher care valoreaza 300 de lei. Se dau bani pentru copiii nascuti .

Pensii 2020. Vestea diminetii pentru toti pensionarii. Este valabila de azi

Este vestea diminetii pentru toti penionarii cu pensii de pana in 1139 de lei. Acestia vor avea parte de beneficii mai mari, dar si de majorarea pragului maxim al pensiei. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, iar Legea este valabila de azi. Astfel, pragul de la care pensionarii vor primi retete compensate cu 90% .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

In 2016, se scria ca oletinii au fost invatati de coreeni sa cultive cartofi dulci, care ar putea inlocui pepenii de Dabuleni. Nu i-a inlocuit, dar planta a luat cu asalt de atunci pietele din Romania, caci daca la acel moment era cultivata restrans, acum exista in aproape toate solariile. Cartoful dulce, alimentul benefic pentru .

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

(P) 6 sfaturi pentru femei, pentru a avea mai multi bani si mai mult succes in dragoste

Independenta, activa, frumoasa si senzuala sunt doar cateva din calitatile unei femei de succes, cu noroc in dragoste. Si totusi, in ziua de astazi nu este usor sa-ti gasesti jumatatea. Pentru a avea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )