Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

Playtech Playtech,
Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

In 2016, se scria ca oletinii au fost invatati de coreeni sa cultive cartofi dulci, care ar putea inlocui pepenii de Dabuleni. Nu i-a inlocuit, dar planta a luat cu asalt de atunci pietele din Romania, caci daca la acel moment era cultivata restrans, acum exista in aproape toate solariile. Cartoful dulce, alimentul benefic pentru . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Leguma pe care toti romanii o consuma cruda si le face rau. Cum te afecteaza si cum se mananca, de fapt

Pentru o functionare optima, organismul nostru are nevoie de o alimentatie bogata in legume. Daca o buna parte dintre acestea, crude au efecte mai benefice daca sunt consumate crude, exista si legume care trebuiesc gatite. Care este leguma pe care romanii o consuma si le face rau Desi pentru multa lumea poate parea surpinzator, rosiile .

Orban, dupa esecul motiunii PSD: Ce s-a intamplat astazi e extrem de benefic pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a esuat, ca ce s-a intamplat in Parlament este un lucru extrem de benefic pentru Romania. El a exclus, totodata, un blat intre liberali si social-democrati, asa cum a invocat Victor Ponta.

De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa. Greseala facuta de toti romanii e periculoasa!

O persoana obisnuita spala toaleta de cinci ori pe zi si, se pare, majoritatea dintre noi o fac gresit. Pregateste-te pentru cateva adevaruri dure despre motivul pentru care ar trebui sa lasi intotdeauna capacul inchis atunci cand tragi apa. De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa Cand trageti maneta .

De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Fanii Irinei Loghin au fost extrem de speriati de soarta artistei. Ce s-a intamplat cu aceasta dupa infectarea cu COVID-19 si cum a reusit sa se salveze? Irina Loghin, secretul in lupta cu coronavirus Irina Loghin a fost testata pozitiv cu coronavirus, dar stilul de viata extrem de echilibrat i-a adus nu numai beneficii pana .

Pensii 2020. Vestea diminetii pentru toti pensionarii. Este valabila de azi

Este vestea diminetii pentru toti penionarii cu pensii de pana in 1139 de lei. Acestia vor avea parte de beneficii mai mari, dar si de majorarea pragului maxim al pensiei. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, iar Legea este valabila de azi. Astfel, pragul de la care pensionarii vor primi retete compensate cu 90% .

Anuntul serii pentru toti acesti soferi. Se dau bani in plus daca indeplinesc aceasta conditie

In Senatul Romaniei astazi a fost o zi a voturilor pe anumite proiecte de lege, care vin in ajutorul unor categorii sociale si a unei importanteroti din economia romaneasca. Proiectul este o initiativa a unui numar considerabil de senatori PSD, si astazi a fost votat in unanimitate. Anuntul serii pentru toti acesti soferi Pe pagina .

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

Ce drama pentru Jador. Mama artistului este grav bolnava

Jador trece prin momente grele de cand a aflat ca mama sa este grav bolnava. Artistul a marturisit chiar ca uneori nici nu se poate focusa asupra carierei sale, deoarece gandul ii fuge la cea care i-a dat viata. Mai multe detalii, in continuare. Tristete mare pentru Jador Jador sufera foarte mult din cauza faptului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )