Libnet.ro
UNICEF

22:16

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, la finalul saptamanii trecute, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, vineri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, transmite Agerpres.

ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, vineri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer.

Semnal de alarma a ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani (VIDEO)

ANAF trage un semnal de alarma! Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani. Cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a spus Ionut Misa, seful Directiei de.

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, ieri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, potrivit Agerpres.

Statistici ingrijoratoare ale ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii 5 ani

Declaratii surprinzatoare facute de Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF. Referindu-se la preturile de transfer, acesta a declarat ca aproape un mi.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

Gadea, prins cu minciuna. Lemn taiat in Elvetia, prezentat la Antena 3 ca fiind din Romania. Kamikaze: Profitati de scandalul ursului de la Sibiu si prezentati niste imagini bomba din filmul The Revenant (VIDEO)

Mihai Gadea a fost prins cu minciuna. Dupa ce a prezentat o stire bomba despre defrisarile ilegale din Romania, jurnalistul Alexandru Cautis de la Kamikaze a aratat ca realizatorul.

CNA-ul britanic va analiza reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania

CNA-ul britanic a decis sa analizeze reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania. Institutia a primit 190 de plangeri in legatura cu acest controversat caz, informeaza B1.

Teleorman: Singurul judet din Romania in care nu exista nicio librarie. PNL, ironii pe seama lui Dragnea pe acest subiect

Judetul Teleorman este considerat unul dintre cele mai sarace din Romania. De asemenea, judetul iese in evidenta, acum, pentru o alt detaliu negativ. in acesta parte a tarii nu exista nicio.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )