Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teleorman: Singurul judet din Romania in care nu exista nicio librarie. PNL, ironii pe seama lui Dragnea pe acest subiect

B1 B1,
Teleorman: Singurul judet din Romania in care nu exista nicio librarie. PNL, ironii pe seama lui Dragnea pe acest subiect

Judetul Teleorman este considerat unul dintre cele mai sarace din Romania. De asemenea, judetul iese in evidenta, acum, pentru o alt detaliu negativ. in acesta parte a tarii nu exista nicio. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, despre acuzatia ca SRI ar fi autorizat actiunea Black Cube: Nu exista institutie din Romania care sa protejeze infractorii. Asa ceva nu se poate. Horodniceanu sa lamureasca definitiv aceasta speta

In cadrul conferintei de presa din cadrul summitului Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis a calificat acuzatiile aduse SRI drept caraghioase si a cerut implicarea sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Klaus Iohannis: Presedintele si Presedintia nu au fost implicate in absolut niciun fel in actiunea Black Cube, nici formal, nici informal. Nu exista institutie din Romania care a protejat infractori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, la fianalul Consiliului European, ca Presedintia nu a fost in niciun moment implicata in.

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

Maghiarii din Romania prefera ca UDMR sa guverneze alaturi de PNL decat alaturi de PSD

UDMR a realizat un sondaj in randul alegatorilor maghiari din Romania care arata faptul ca acestia prefera ca uniunea sa intre la guvernare alaturi de PNL mai mult decat alaturi de PSD.

Reprezentantii afacerilor de familie din Romania au discutat joi cu experti europeni despre avantajele schimbului de experienta in gestionarea businessului

Reprezentantii celor mai de succes afaceri de familie din Romania s-au reunit joi la Bucuresti, in cadrul celei de a doua editii a evenimentului anual Constitutiile de familie, desfasurat sub conducerea Family Business Network Romania, organizatia care reuneste interesele antreprenorilor romani cu firme in care au cooptat membri ai familiei. Desfasurat cu sprijinul LGT Privat Bank AG, banca familiei Princiare de Liechtenstein, evenimentul a adus in fata publicului roman experti din 4 tari pentru a prezenta avantajele schimbului de experienta in gestionarea afacerilor de familie.

Cum arata biroul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in reportajul unei televiziuni germane: De ce risca sa se prabuseasca sistemul de sanatate din Romania (FOTO, VIDEO)

Postul de televiziune german ARD a difuzat recent un reportaj in care prezinta situatia sistemului de sanatate din Romania. Pornind de la intrebarea daca acesta risca sa se prabuseasca,.

Semnal de alarma a ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani (VIDEO)

ANAF trage un semnal de alarma! Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani. Cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a spus Ionut Misa, seful Directiei de.

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, ieri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, potrivit Agerpres.

ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, vineri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, transmite Agerpres.

Gadea, prins cu minciuna. Lemn taiat in Elvetia, prezentat la Antena 3 ca fiind din Romania. Kamikaze: Profitati de scandalul ursului de la Sibiu si prezentati niste imagini bomba din filmul The Revenant (VIDEO)

Mihai Gadea a fost prins cu minciuna. Dupa ce a prezentat o stire bomba despre defrisarile ilegale din Romania, jurnalistul Alexandru Cautis de la Kamikaze a aratat ca realizatorul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )