Libnet.ro
UNICEF

18:00

Arestari in Iran dupa doborarea avionului ucrainean. 176 de oameni au murit

Antena3 Antena3,
Arestari in Iran dupa doborarea avionului ucrainean. 176 de oameni au murit

Autoritatile iraniene au arestat mai multe persoane in legatura cu doborarea unui avion ucrainean langa Teheran, incident soldat saptamana trecuta cu moartea tuturor celor 176 de pasageri si membri ai echipajului. continuă pe Antena3

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Cine este generalul care si-a asumat vina pentru doborarea avionului ucrainean si cum explica circumstantele tragediei

Dupa ce Ucraina si Canada au cerut identificarea si pedepsirea celor vinovati de doborarea avionului Boeing 767 al companiei aeriene Ukraine International Airlines UIA), un general iranian a iesit in fata si si-a asumat responsabilitatea in producerea acestei tragedii.

Teheranul anunta arestari in legatura cu doborarea avionului ucrainean

Mai multe persoane suspectate de faptul ca sunt implicate in doborarea Boeingului care efectua zborul PS752, doborat miercuri in apropiere de Teheran, au fost arestate, a declarat marti un purtator de cuvant al autoritatii judiciare iraniene pentru Reuters.

Cum explica Iranul doborarea avionului ucrainean dintr-o eroare umana

Comunicatul emis de Statul Major al fortelor armate iraniene in care recunoaste doborarea, dintr-o eroare umana, a avionului companiei Ukraine International Airlines, in care au murit 176 de persoane, conform traducerii realizate de agentia France Presse din limba persana farsi):.

PremierulJustin Trudeau, despre doborarea avionului ucrainean: O tragedie nationala. Toti canadienii sunt indoliati. Vrem ca ancheta sa fie dusa la capat si sa se faca dreptate pentru familiile victimelor

Premierul canadian Justin Trudeau anunta ca asteapta deplina cooperare din partea autoritatilor iraniene, dupa ce Teheranul a recunoscut, sambata, ca avionul companiei Ukraine International Airlines a .

Protestele din Iran si criza de competenta. Cum se poate salva regimul de la Teheran

In ultimele zile, mii de iranieni au iesit pe strazi pentru a protesta fata de tentativele initiale ale regimului de la Teheran de a nu-si asuma responsabilitatea pentru doborarea avionului ucrainean cu 176 de oameni de bord, langa capitala tarii.

Adrian Nastase dezvaluie paradoxul in cazul doborarii avionului ucrainean

Adrian Nastase a comentat, sambata, pe blogul sau, decizia autoritatilor iraniene de a recunoaste doborarea avionului ucrainean.

Iran: Mai multe persoane au fost arestate pentru doborarea avionului ucrainean

Justitia iraniana a facut marti mai multe arestari in ancheta privind doborarea avionului ucrainian care a dus la uciderea a 176 de persoane imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Teheran. Anuntul a.

Reactiile lui Zelenski si Trudeau dupa ce Iranul si-a asumat vina in doborarea avionului Boeing apartinand unei companii aeriene din Ucraina

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si premierul canadian Justin Trudeau au cerut sambata, dupa ce Iranul si-a asumat doborarea avionului Boeing al companiei aeriene Ukraine Airlines International UIA), stabilirea vinovatilor in cazul acestei tragedii care a tinut capul de afis al presei internationale in ultimele trei zile.

Proteste de amploare in Iran, dupa ce autoritatile au recunoscut doborarea avionului ucrainean: Se cere demisia liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei (VIDEO)

Mii de iranieni au iesit in strada, sambata seara, pentru a protesta fata de regimul de la Teheran, dupa ce autoritatile au recunoscut ca au doborat, din greseala, avionul ucrainean cu 176 de persoane la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )