Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iran: Mai multe persoane au fost arestate pentru doborarea avionului ucrainean

B1 B1,
Iran: Mai multe persoane au fost arestate pentru doborarea avionului ucrainean

Justitia iraniana a facut marti mai multe arestari in ancheta privind doborarea avionului ucrainian care a dus la uciderea a 176 de persoane imediat dupa decolarea de pe aeroportul din Teheran. Anuntul a. continuă pe B1

Mai multe persoane au fost arestate in Iran, in legatura cu tragedia aviatica 30 de protestatari au fost si ei retinuti -UPDATE

Mai multe persoane au fost arestate in legatura cu tragedia aviatica in care si-au pierdut viata 176 de pasageri aflati la bordul aeronavei ucrainene, a precizat un purtator de cuvant al procuraturii citat de Reuters. Acesta nu a oferi insa alte detalii.

Ceata densa pe DN 2C si DN 2B. Mai multe masini au fost implicate intr-un carambol

Mai multe autovehicule au fost implicate, marti dimineata, intr-un carambol produs pe fondul cetii dense, pe DN 2B, intre Balhacu si C. Rosetti. Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Scene halucinante in Teleorman: O tanara care incerca sa fure mai multe haine a fost dezbracata de vanzatoare si aruncata aproape goala in strada (VIDEO)

Scene halucinante au avot loc intr-un magazin din Alexandria, unde o tanara care a vrut sa plece cu mai multe haine furate a fost umilita de vanzatoare. Enervate ca erau sa fie pacalite,.

Stare de alerta in Spania dupa o explozie puternica la o uzina chimica. Sunt mai multe victime - VIDEO

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa marti seara la o uzina chimica din La Canonja, provincia Tarragona, din nord-estul Spaniei, provocand un incendiu imens.

Arestari in Iran dupa doborarea avionului ucrainean. 176 de oameni au murit

Autoritatile iraniene au arestat mai multe persoane in legatura cu doborarea unui avion ucrainean langa Teheran, incident soldat saptamana trecuta cu moartea tuturor celor 176 de pasageri si membri ai echipajului.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Accident la metroul din Napoli: sapte persoane au fost ranite, dupa ce trei trenuri s-au ciocnit FOTO

Trei trenuri de pe Tronsonul 1 al metroului din Napoli s-au ciocnit in aceasta dimineata, in apropiere de statia Piscinola, mai multe persoane fiind ranite. Circulatia trenurilor a fost suspendata pe intreaga ruta, potrivit presei italiene.

Descoperire socanta! Mai multe ramasite umane, gasite intr-o geanta de niste tineri

Oamenii legii din Dublin au pornit o investigatie dupa ce mai multe parti ale corpului unei persoane au fost gasite intr-o geanta.

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu.

Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati la 8 ani de inchisoare, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )