Libnet.ro
UNICEF

12:30

Asasinul politistului din Timis, primele declaratii: Am vrut sa-l impusc in picior. Regret ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Asasinul politistului din Timis, primele declaratii: Am vrut sa-l impusc in picior. Regret ce s-a intamplat

Ucigasul politistului Cristian Amariei a facut primele declaratii, in fata anchetatorilor, despre momentul in care l-a impuscat pe agent Ionel Lepa a sustinut ca a vrut sa il impuste in picior pe. continuă pe Antena3

Interlopul Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, va fi externat. Unde va fi incarcerat asasinul

Ucigasul politistului din Timis, interlopul Ionel Mircea Lepa, umreaza sa fie externat si transferat in arest. Lepa a fost operat pentru a i se scoate cele doua gloante trase de politisti, in umar si.

Reactia lui Marian Godina, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. A devenit virala

Marian Godina, cunoscut pentru relatia transparenta pe care o are cu cetatenii, urmaritori ai acestuia in mediul online, a publicat un mesaj pe o retea de socializare, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. Marian Godina, reactie surprinzatoare dupa prinderea infractorului Lepa Din pacate, nu a opus rezistenta, a fost mesajul lui Marian Godina, insotit de [] .

Decizie de ULTIM MOMENT in cazul criminalului politistului din Timis

Ionel Marcel Lepa,ucigasul politistului din Timis, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata vineri de magistratii Tribunalului timis. El este cercetat pentru ultraj, omor.

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Noi detalii socante despre ucigasul politistului din Timis. Se pare ca barbatul a comis un jaf in anul 2014 la gospodaria unor oameni din localitatea Belint. Agresorul a fost surprins cand a intrat.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

Victor Ponta vrea tragerea la raspundere a ministrului de Interne, dupa uciderea politistului din Timis: Carmen Dan, invitata la Ora Guvernului

Victor Ponta solicita ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ca fie invitata la Ora Guvernului, pentru o dezbatere referitoare la cazul politistului din Timis omorat de un recidivist. Grupul ProRomania.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

Stirile ProTV: Medicii care l-au ingrijit pe criminalul politistului din Timis, uimiti de reactia lui. Ce a spus despre politisti

Individul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei din Timis, in timpul unei operatiuni pe care seful Politiei Romane o considera deficitara si defectuoasa, a ajuns in cele din urma in arest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )