Libnet.ro
UNICEF

08:00

Asemanarea dintre Simona Halep si Ayrton Senna

Online Sport Online Sport,
Asemanarea dintre Simona Halep si Ayrton Senna

Trei lucruri i se pot reprosa arbitrului de scaun dupa finala pierduta de Simona Halep in fata rusoaicei Maria Sharapova, la Roland Garros. La fel cum Ayrton Senna se plangea de politizarea si influenta banilor in Formula 1, la fel si Simona Halep se confrunta cu aceleasi piedici in calea sa spre performanta, ceea ce ii face lucrurile mai grele. Bineinteles, nu imposibile, pentru ca talentul ei va iesi in totalitate la suprafata. continuă pe Online Sport

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Simona Halep este, incepand de luni, numarul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Jucatoarea de tenis a reusit aceasta performanta dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, in cadrul careia a cedat in fata rusoaicei Maria Sarapova 5 WTA), cu scorul de6-4, 6-7 5), 6-4.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

REPORTAJ Cum s-a vazut in Bucuresti finala dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala turneului Roland Garros. Importanta finala, dar marunta pentru apetitul romanilor croit pe alte sporturi. Cel putin in Centrul Vechi, un centru al bucuriilor in fotbal, meciul abia a scos cateva aplauze si mici strigari de hai Simona!.

Boris Becker: Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost una spectaculoasa, publicul fiind incantat de jocul practicat de cele doua sportive. Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin, a precizat Boris Becker, fost mare jucator de tenis si actualul antrenor al lui Novak Djokovic.

Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a tinut cu sufletul la gura milioane de romani. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trait emotia la cote uriase. Printre cei aflati in public s-a.

Duelul Simona Halep - Maria Sarapova: ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de trei ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile.

Simona Halep, invinsa cu greu in finala Roland Garros, Maria Sharapova a castigat titlul in trei seturi

Simona Halep a pierdut in trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucatoare din competitie care nu cedase niciun set in aceasta editie a turneului,.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )