Libnet.ro
UNICEF

11:00

O asistenta din Marea Britanie si-a dat demisia din spital ca sa lucreze la Lidl: Economisesc mai multi bani si am redus stresul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O asistenta din Marea Britanie si-a dat demisia din spital ca sa lucreze la Lidl: Economisesc mai multi bani si am redus stresul

Suna ca un advertorial pentru celebrul lant de magazine Lidl, insa nu e deloc asa. O asistenta medicala din Marea Britanie si-a dat demisia din sistemul medical de stat si a optat sa aranjeze marfa in rafturile unui supermarket Lidl, situat in. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman din Marea Britanie si-a ucis seful in prima zi de munca. Agresorul a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul care si-a ucis seful in prima zi de munca a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Superiorul sau, Masoud Esmailian in varsta de 46 de ani a fost gasit de politisti, pe 28 aug.

Theresa May, GAFA de PROPORTII in Parlament: Plecam din Marea Britanie! (VIDEO)

Premierul britanic Theresa May a comis, miercuri, in Parlament o gafa a la Viorica Dancila. Ea a spus, din greseala, in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, ca Brexitul se refera la retragerea.

SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

Regina Elisabeta a dezvaluit un mare secret! Ea declarat in spatele usilor inchise ca resedinta de suflet nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece,.

Marea Britanie: O asistenta medicala, arestata dupa ce a fost acuzata ca a omort opt bebelusi

O asistenta medicala din Marea Britanie a fost arestata fiind suspectata ca a ucis opt bebelusi si ca a incercat sa omoare alti sase dupa o investigatie la o sectie de neonatologie din nordul Angliei, a spus politia marti, relateaza Reuters.

Marea Britanie: O femeie si-a vandut toata averea pentru a-si organiza inmormantarea. Ce a aflat la putin timp dupa

Julie Shann, o femeie de 55 de ani din Marea Britanie trece prin momente grele dupa ce i-a vandut toata averea pentru ca doctorii i-au spus ca este pe moarte. Britanica si-a vandut pana si bijuteriile.

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oras din Marea Britanie spre care compania ofera conexiune directa din Cluj, dupa Londra Luton si Doncaster/Sheffield.

ALERTA in Marea Britanie! Doua persoane, in stare critica, dupa expunerea la o SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Autoritatile din Marea Britanie sunt in alerta dupa ce doua persoane au fost spitalizate in stare critica in urma expunerii la o substanta necunoscuta in apropiere de Salisbury, unde fostul spion rus.

Caz socant in Marea Britanie. Angajata unui spital este banuita ca a ucis opt bebelusi

Caz socant in Marea Britanie. Angajata unui spital este banuita ca a ucis opt bebelusi si planuia sa ucida inca sase. Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie dusa in fata judecatorilor desi.

TRAGEDIE in Marea Britanie: Un student la medicina s-a SINUCIS dupa un mesaj pe Facebook

Un student al Facultatii de Medicina din Swansea, Marea Britanie, s-a sinucis dupa ce a publicat din greseala, pe o retea sociala, un mesaj privat. Potrivit autoritatiilor mesajul continea informatii.

Marea Britanie S-a CUTREMURAT! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea de 3,0 a avut loc in regiunea Crawley, Marea Britanie. De asemenea, seismul s-a resimtit si in regiunile Surrey si Sussex, informeaza stiripesurse. ro. Astfel,.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )