Libnet.ro
UNICEF

01:05

O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

Adevărul Adevărul,
O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

O asistenta medicala, in varsta de doar 42 de ani, din localitatea Tandarei a decedat luni in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet zaharat. continuă pe Adevărul

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Asistenta medicala din Tandarei, confirmata cu COVID-19, a decedat

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, a decedat. Conform autoritatilor, femeia avea 42 de ani si s-a stins luni, 13 aprilie.

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i.

O asistenta medicala de la spitalul din Barlad, unitate suport pentru pacientii COVID-19, infectata cu noul coronavirus

O asistenta medicala din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad a fost depistata pozitiv COVID-19. Aceasta este in stare stabila fiind internata in unitatea medicala la care este angajata.

Marturia sotului asistentei din Tandarei care a murit de coronavirus: Am aflat ca avea diabet, dar e exclus

O asistenta medicala din Tandarei a murit. Sotul ei a vorbit despre tragedie, marti, intr-un interviu acordat Antena 3.

Tismaneanu isi cere scuze finale pentru meme-ul rasist cu ciorile din Tandarei: Nu exista cuvinte magice pentru a repara durerea pe care am provocat-o

Politologul Vladimir Tismaneanu isi cere scuze pentru meme-ul rasist pe care l-a distribuit pe Facebook. Precizarile sale vin dupa ce reprezentanti ai comunitatii roma au criticat dur postarea cu ciorile din Tandarei, CNCD a anuntat ca se autosesizeaza, iar institutul Elie Wiesel a calificat gestul drept rasism in elita culturii.

Al doilea caz de imbolnavire COVID-19 la spitalul din Barlad: o infirmiera, contact cu asistenta medicala bolnava, infectata cu noul coronavirus

O infirmiera din cadrul Sectiei Boli Infectioase a Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, unitate suport pentru pacienti COVID-19, a fost confirmata pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

O asistenta medicala de 58 de ani din Brasov, confirmata cu COVID-19, a murit

Ministerul Sanatatii confirma decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov. Din primele informatii, aceasta, in varsta de 58 de ani, a fost contact al sotului si el confirmat pozitiv.

CNCD reactioneaza dupa postarea lui Vladimir Tismaneanu cu ciorile din Tandarei Si Institutul Elie Wiesel ia pozitie: Rasism in elita culturii

Seful CNCD, Asztalos Csaba, a anuntat pe Facebook ca institutia se va autosesiza in cazul postarii lui Vladimir Tismaneanu a unei imagini in care apar niste ciori cu mesajul aeroportul Tandarei, toate zborurile au fost anulate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )