Libnet.ro
UNICEF

15:45

O asistenta medicala de la Institutul Fundeni si doi pacienti, depistati pozitiv cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
O asistenta medicala de la Institutul Fundeni si doi pacienti, depistati pozitiv cu noul coronavirus

O asistenta medicala de la Institutul Fundeni si doi pacienti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, anunta conducerea institutului. continuă pe Antena3

Doi pacienti si o asistenta medicala de la Institutul Clinic Fundeni au fost diagnosticati cu coronavirus

Doi pacienti si o asistenta medicala de la Institutul Clinic Fundeni au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale COVID, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata, anunta Institutul, care precizeaza ca aceste cazuri nu ii pun in pericol activitatea.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

O asistenta medicala si sotul sau, pusi la zid fiindca au fost confirmati cu COVID dupa inmormantarea tatalui femeii. Nu as fi mers daca ma stiam bolnav

O asistenta medicala este cercetata penal pentru ca a fost la inmormantarea tatalui sau, iar dupa trei zile a fost depistata cu COVID-19. La randul sau, sotul femeii, testat si el pozitiv, a ajuns sa fie linsat pentru ca a participat la inmormantarea socrului sau. Din buletinele de analiza facute publice de catre soti reiese ca au fost testati la doua zile dupa inmormantare.

O tanara asistenta medicala, infectata cu COVID-19, a murit dupa ce medicii au reusit sa-i salveze bebelusul din pantec

Mama eroina! O asistenta medicala din Marea Britanie a murit infectata cu COVID-19, dupa ce medicii au reusit sa-i salveze bebelusul aflat in pantec. Cand a fost testata pozitiv asistenta Mary Agyeiwaa Agyapong, o asistenta medicala insarcinata, in varsta de 28 de ani, a murit duminica trecuta dupa ce a contactat noul coronavirus. in ciuda .

Asistenta medicala de la Terapie Intensiva, diagnosticata cu COVID-19. A fost declansata o ancheta epidemiologica

O asistenta medicala care lucreaza la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila este infectata cu noul coronavirus. Colegii sai incearca sa stabileasca acum persoanele cu care a intrat in contact pentru a le izola si testa.

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, infectata cu COVID-19. Femeia lucreaza la ATI

Primul caz de infectie cu COVID-19 in randul cadrelor medicale de la Spitalul Judetean de urgenta Slobozia a fost confirmat vineri, 17 aprilie. Este vorba despre o asistenta medicala care lucreaza pe Sectia ATI.

O asistenta medicala din Falesti, rapusa de COVID-19

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a anuntat ca printre cele sapte persoane care au murit pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie, dupa ce au fost infectate cu COVID-19, este si Lidia Lungu, o asistenta medicala din cadrul SR Falesti. Autoritatile au comunicat ca sistemul medical a pierdut un bun specialist, un lucrator ce si-a dedicat viata pentru a salva alte vieti omenesti.

Un politist de la Rutiera, diagnosticat cu COVID-19. Sotia acestuia, asistenta medicala, a intrat in contact cu un medic infectat

Atat politistul, cat si sotia acestuia se afla de mai bine de doua saptamani in izolare la domiciliu, iar rezultatele testelor au stabilit infectarea cu coronavirus a celor doi.

Doi pacienti din SUA, salvati ca-n filme din ghearele Covid-19, printr-un tratament experimental

Un tratament experimental pentru pacientii cu noul coronavirus aflati in stare grava, aproape de moarte, a fost aplicat si a functionat, in Statele Unite ale Americii, in cazul a doi bolnavi de COVID-19. Salvarea lor a venit de la tratament experimental aplicat prima oara in China, pe bolnavii de coronavirus, aflati in ultima faza a bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )