Libnet.ro
UNICEF

08:00

O asistenta medicala din Falesti, rapusa de COVID-19

Adevărul Adevărul,
O asistenta medicala din Falesti, rapusa de COVID-19

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a anuntat ca printre cele sapte persoane care au murit pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie, dupa ce au fost infectate cu COVID-19, este si Lidia Lungu, o asistenta medicala din cadrul SR Falesti. Autoritatile au comunicat ca sistemul medical a pierdut un bun specialist, un lucrator ce si-a dedicat viata pentru a salva alte vieti omenesti. continuă pe Adevărul

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

inca o asistenta romanca din Italia, rapusa de coronavirus

Inca o asistenta romanca din Italia a murit in urma infectiei cu COVID-19. Doina Bucataru 61 de ani) s-a stins din viata marti, 14 aprilie, in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Carle din Cuneo,.

Asistenta medicala din Tandarei, confirmata cu COVID-19, a decedat

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, a decedat. Conform autoritatilor, femeia avea 42 de ani si s-a stins luni, 13 aprilie.

O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

O asistenta medicala, in varsta de doar 42 de ani, din localitatea Tandarei a decedat luni in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet zaharat.

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i.

O tanara asistenta medicala, infectata cu COVID-19, a murit dupa ce medicii au reusit sa-i salveze bebelusul din pantec

Mama eroina! O asistenta medicala din Marea Britanie a murit infectata cu COVID-19, dupa ce medicii au reusit sa-i salveze bebelusul aflat in pantec. Cand a fost testata pozitiv asistenta Mary Agyeiwaa Agyapong, o asistenta medicala insarcinata, in varsta de 28 de ani, a murit duminica trecuta dupa ce a contactat noul coronavirus. in ciuda .

Asistenta medicala de la Terapie Intensiva, diagnosticata cu COVID-19. A fost declansata o ancheta epidemiologica

O asistenta medicala care lucreaza la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila este infectata cu noul coronavirus. Colegii sai incearca sa stabileasca acum persoanele cu care a intrat in contact pentru a le izola si testa.

O asistenta medicala si sotul sau, pusi la zid fiindca au fost confirmati cu COVID dupa inmormantarea tatalui femeii. Nu as fi mers daca ma stiam bolnav

O asistenta medicala este cercetata penal pentru ca a fost la inmormantarea tatalui sau, iar dupa trei zile a fost depistata cu COVID-19. La randul sau, sotul femeii, testat si el pozitiv, a ajuns sa fie linsat pentru ca a participat la inmormantarea socrului sau. Din buletinele de analiza facute publice de catre soti reiese ca au fost testati la doua zile dupa inmormantare.

Ministerul Sanatatii a aprobat cresterea numarului de persoane testate

Ministerul Sanatatii a aprobat, joi, cresterea numarului de persoane testate pentru coronavirus, fii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )