Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asistenta medicala de la Terapie Intensiva, diagnosticata cu COVID-19. A fost declansata o ancheta epidemiologica

Adevărul Adevărul,
Asistenta medicala de la Terapie Intensiva, diagnosticata cu COVID-19. A fost declansata o ancheta epidemiologica

O asistenta medicala care lucreaza la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila este infectata cu noul coronavirus. Colegii sai incearca sa stabileasca acum persoanele cu care a intrat in contact pentru a le izola si testa. continuă pe Adevărul

Noi cazuri COVID-19 in judetul Vaslui. O tanara de 20 de ani, fara comorbiditati, in stare grava la terapie intensiva

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in judetul Vaslui. O tanara din Barlad, fara patologie medicale, este internata in stare grava la Terapie Intensiva.

Al treilea cadru medical decedat: O asistenta medicala din Tandarei

O asistenta medicala din Tandarei a decedat pe 13 aprilie, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Femeia avea 42 ani, a fost confirmata COVID 19 in data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetesti unde a fost si internata. Cu aceasta s-a ajuns la 332 de decese in Romania.

Arafat: Sunt 204 pacienti la terapie intensiva. Unele sectii ATI au atins deja doua treimi din capacitatea de ingrijire a celor aflati in stare grava

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, afirma ca Romania are, in prezent, peste 200 de pacienti infectati cu SARS-COv-2 in stare critica, aflati la terapie intensiva, el anuntand ca unele sectii ATI atrag atentia asupra faptului ca au atins deja doua treimi din capacitatea de ingrijire a pacientilor in stare grava.

O asistenta medicala de la spitalul din Barlad, unitate suport pentru pacientii COVID-19, infectata cu noul coronavirus

O asistenta medicala din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad a fost depistata pozitiv COVID-19. Aceasta este in stare stabila fiind internata in unitatea medicala la care este angajata.

Asistenta medicala din Tandarei, confirmata cu COVID-19, a decedat

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, a decedat. Conform autoritatilor, femeia avea 42 de ani si s-a stins luni, 13 aprilie.

O asistenta medicala din Tandarei ucisa de infectia cu Covid-19. Femeia avea 42 de ani

O asistenta medicala, in varsta de doar 42 de ani, din localitatea Tandarei a decedat luni in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet zaharat.

O asistenta medicala din Tandarei a murit

O asistenta medicala din Tandarei a murit.

CORONAVIRUS. O asistenta medicala de 42 de ani, din Tandarei, al patrulea cadru medical care moare dupa ce a contractat COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 332

O asistenta medicala in varsta de 42 de ani, din Tandarei, a devenit al patrulea cadru medical din Romania care moare, dupa ce a contractat COVID-19. Totusi, ea este a treia care s-a infectat cu coronavirus i.

Marturii din infern. O asistenta de la terapie intensiva povesteste prin ce trece zilnic in lupta cu COVID-19

Dneil Schmall este asistenta la terapie intensiva intr-un spital din New York si a decis sa povesteasca tuturor cum arata infernul in fiecare zi in care lupta cu COVID-19.

CORONAVIRUS. 333 de noi cazuri confirmate in 24 de ore, in Romania. Bilantul total ajunge la 6.633 de persoane cu COVID-19. 231 de pacienti se afla la Terapie Intensiva

Alte 333 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Peste 6. 600 de imbolnaviri cu COVID-19, 231 de pacienti sunt la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )