Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asistenta romanca din zona rosie: Ne-am imbracat asa ca sa intram in camera pacientului. Cu saci pentru gunoi

Hotnews Hotnews,
 Asistenta romanca din zona rosie: Ne-am imbracat asa ca sa intram in camera pacientului. Cu saci pentru gunoi

, asistenta romanca intr-un oras din nordul Italiei, isi mentine optimismul de cand a inceput epidemia. M-a tinut la curent mereu cu situatia din oras, cu masurile luate de autoritati. Lucreaza in sistemul sanitar privat, intr-o clinica pentru batrani. continuă pe Hotnews

Alerta in Sibiu! Un avion cu 90 de persoane a venit din zona rosie de coronavirus a Germaniei

Un avion venit din Germania, din zona rosie de coronavirus, a aterizat miercuri la Sibiu.

Romanii din zona rosie din Italia: inteleg ca dorul de casa este puternic, dar, daca tinem la familiile noastre, trebuie sa ramanem aici

Romanii din zona rosie reactioneaza la decizia guvernului de a introduce noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus. Multi lucreaza in sistemul sanitar si aduc o contributie importanta la combaterea virusului. Altii fac apel pe retelele de socializare la respectarea cu strictete a regulilor. Cei mai multi spun ca nu se intorc acasa, pentru a-i proteja pe cei dragi.

Subiectele zilei: De ce nu merge presedintele Iohannis la romanii din Italia?; Centura rusinii nationale; O asistenta romanca din Milano povesteste cum e sa lucrezi intr-un spital cu coronavirus

Ce a provocat de fapt poluarea masiva din Capitala. Expertii contrazic Guvernul. Poluarea foarte mare, inregistrata in Capitala, a fost provocata de trafic, arderi de pacura si alte incendii, peste care Centura rusinii nationale. La 30 de ani de la Revolutie, niciun centimetru din Varianta Ocolitoare a Municipiului Bucuresti nu este modernizat asa cum impun standardele europene.

Coronavirus: Autoritatile se razgandesc - Franta si Spania au fost scoase din zona rosie pentru care era necesara carantina UPDATE

Bilbaieli ale autoritatilor de la Bucuresti. Dupa ce initial zone din Franta, Spania si Germania erau zone rosii in informarile oficiale, ele au fost scoase de pe lista.

A fost ultima oara cand Printul Harry s-a imbracat asa!

La Festivalul de Muzica Mountbatten 2020, a fost pentru ultima oara in care Printul Harry a participat in calitate de Capitan General al Marinei Regale. Totodata, ultima oara cand l-am putut vedea imbracat in uniforma decorata de medaliile castigate in Afghanistan.

CORONAVIRUS |Autoritatile romane au actualizat, miercuri, datele oficiale, in sensul declararii intregului teritoriu al Italiei drept zona rosie. Nordul Frantei si Madridul intra, de asemenea, in zona rosie

Autoritatile romane au actualizat, miercuri, datele prezentate de Institutul National de Sanatate Publica, in sensul declararii intregului teritoriu al Italiei drept zona rosie, adica zona de carantina, di.

Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Autoritatile de la Bucuresti extind zona rosie de infectare cu coronavirus, punand pe harta nordul Frantei si Madridul. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina institutionalizata, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu.

Madridul si nordul Frantei intra in zona rosie de COVID-19. Zborurile ar putea fi anulate

Madridul si nordul Frantei intra in zona rosie de coronavirus, astfel ca romanii care vin din acele zone vor intra in carantina institutionalizata.

Cutremur in zona rosie din Italia. Oamenii au iesit pe strazi de teama unor replici

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 s-a produs, astazi, in nordul Italiei, in zona rosie afectata de epidemia de coronavirus. Desi a avut o intensitate scazuta, cutremurul i-a speriat pe localnicii din provincia Lucca.

Documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vamile din Romania

Este oficial: documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vami. Toate masinile si autocarele vor fi oprite, verificate, iar pasagerii vor intra in carantina, indiferent din ce zona a Italiei vin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )