Libnet.ro
UNICEF

14:45

Asociatiile magistratilor din Romania il critica pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. AFJR: Peste 1.000 de cazuri COVID-19 in instante si parchete

Adevărul Adevărul,
Asociatiile magistratilor din Romania il critica pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. AFJR: Peste 1.000 de cazuri COVID-19 in instante si parchete

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie il acuza pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ca are o atitudine incalificabila prin intarzierea modificarilor care trebuie aduse legilor Justitiei si sustin ca numarul infectarilor cu noul coronavirus in instante si parchete a depasit 1. 000 de cazuri. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, noi detalii in cazul anchetei deschisa dupa incendiul de la ATI Piatra Neamt

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, amrti, intr-o conferinta de presa, ca ancheta din dosarul tragediei de la Piatra Neamt este una complexa si este nevoie de realizarea unor expertize pentru a .

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Vedeta din Romania a dat cartile pe fata. De ce a divortat: a spus tot adevarul

O vedeta din Romania vine cu detalii despre despartirea furtunoasa dintre ea si tatal copilului ei. Nimeni nu se asteptau ca cei doi sa mearga pe drumuri separate. Sotii au tinut totul ascuns multa vreme inainte de a dezvalui fanilor lor ca au divortat. Adevarul despre divort. O vedeta din Romania vine cu detalii cu .

Asociatia EDIT lanseaza primul proiect online de prim-ajutor din Romania

Asociatia EDIT lanseaza prima campanie online de prim-ajutor din Romania, Leapsa pentru Viata, implementata in parteneriat cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta si I. , initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta.

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

COORDONATORUL CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID DIN ROMANIA: Vaccinul va fi gratuit si nu va fi conditionat sau obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat sambata la Digi24 ca strategia de vaccinare a Romaniei este finalizata. Autoritatile asteapta aprobarea vaccinului de catre autoritatile internationale si distribuirea acestuia pentru a putea incepe imunizarea.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

E insarcinata cu gemeni! Cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu cateva momente

O cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu doar cateva momente: este insarcinata cu gemeni. La doar cinci luni de la venirea pe lume a fetitei sale, artista va deveni mama, din nou, in curand. Cantareata insarcinata cu gemeni Interpreta de muzica populara Letitia Moisescu a anuntat, in urma cu putin timp, ca .

370 de milioane de euro de la UE pentru infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare din Romania

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati si a extinde infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare in sase judete din Romania: Constanta, Calarasi, Dambovita, Ialomita si parti din judetul Ilfov si Brasov, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )