Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

B1 B1,
Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

Ninsorile puternice au blocat drumurile don vestul si sudul Ungariei, unde s-au produs mai multe accidente, informeaza MTI. Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe segmente ale autostrazii M7, dar si. continuă pe B1

O ambulanta si mai multe masini sunt blocate in drumul spre Buzau.

O ambulanta BGS si mai multe masini sunt blocate, sambata, pe drumuri din judetul Buzau, din cauza viscolului puternic, in timp ce mai multe trenuri sunt oprite in Gara Buzau, iar noua localitati sunt nealimentate cu energie electrica, scrie MEDIAFAX. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, Marius Sirbescu, sambata dupa-amiaza, o ambulanta BGS este blocata pe drumul judetean 205 intre localitatile Pietroasele si Greceanca, o freza de la Drumuri Nationale actionand pentru a degaja .

RESTRICTII Ministerul Transporturilor ar putea inchide mai multe drumuri nationale din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea anuntata de meteorologi ar putea ingreuna traficul rutier pe mai multe drumuri nationale. Specialistii anunta ca in conditii meteo nefavorabile Ministerul Transporturilor are dreptul de a inchide traficul pe mai multe tronsoane. Totodata, meteorologii sfatuiesc populatia sa se aprovizioneze cu apa si mancare in cazul in care va fi emisa o avertizare de Cod rosu.

Mai multe drumuri judetene din Bacau au fost inchise in urma avertizarii cod galben de ninsori

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben de ninsori, transmite Mediafax. Drumurile judetene Padureni -.

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

Mai multe drumuri au fost inchise din cauza viscolului

Aproximativ 12 ore de cod portocaliu de viscol si in tara a inceput dezastrul. Toate comandamentele si masurile luate de guvernanti s-au dovedit inutile. Traficul rutier este inchis pe Autostrada A1 Bucuresti .

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP.

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

LIVE TEXT Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatia inchisa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale. Zboruri si trenuri anulate

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo. Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului. De asemenea, mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. Ora 12. 45 Circulatia pe A1 Bucuresti - Pitesti), A2 Bucuresti - Drajna), A2 Drajna - Fetesti), A3 Bucuresti - Ploiesti) si 8 drumuri nationale, inchisaPentru a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

LIVE TEXT Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatie inchisa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale. Zboruri si trenuri anulate

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo. Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului. De asemenea, mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. Ora 13. 35 Circulatia este intrerupta pe toate autostrazile si pe 9 drumuri nationalePentru a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )