Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atacul din biserica din Normandia: A fost identificat unul dintre teroristi. Adel Kermiche avea 19 ani, era eliberat pe cautiune si purta o bratara de securitate

Hotnews Hotnews,
 Atacul din biserica din Normandia: A fost identificat unul dintre teroristi. Adel Kermiche avea 19 ani, era eliberat pe cautiune si purta o bratara de securitate

Autoritatile franceze l-au identificat pe unul dintre jihadistii implicati in atacul din localitatea Saint-Etienne-du-Rouvray drept Adel Kermiche, un adolescent de 19 ani, care era eliberat pe cautiune si purta o bratara de securitate in momentul atacului. Marti dimineata, doi atacatori au luat cinci ostatici intr-o biserica catolica din Normandia si l-au injunghiat mortal pe preotul Jacques Hamel, inainte de a fi ucisi de politisti, relateza News. ro citand BBC. continuă pe Hotnews

Autoritatile franceze l-au identificat pe unul dintre atacatorii din Rouen; barbatul purta o bratara de securitate

Autoritatile franceze l-au identificat pe unul dintre jihadistii implicati in atacul din localitatea Rouen drept Adel Kermiche, un adolescent de 19 ani, care era eliberat pe cautiune si purta o bratara de securitate in momentul atacului. Marti dimineata, doi atacatori au luat cinci ostatici intr-o biserica catolica din Normandia si l-au injunghiat mortal pe preotul Jacques Hamel, inainte de a fi ucisi de politisti, scrie BBC.

Franta: Unul dintre atacatorii atentatului din biserica Saint-Etienne-du-Rouvray fusese eliberat conditionat dupa ce a fost retinut pentru legaturi cu terorismul

Unul dintre cei doi autori ai atacului care a vizat o biserica din nord-vestul Frantei fusese pus sub acuzare pentru legaturi cu terorismul si plasat in arest preventiv, inainte de a fi eliberat conditionat, potrivit unei surse apropiate anchetei, citata de AFP.

Surse: Unul dintre atacatorii din biserica din Franta era inculpat pentru legaturi cu terorismul

Unul dintre cei doi autori ai atacului ce a avut loc marti intr-o biserica din nord-vestul Frantei, in cursul caruia unui preot i-a fost taiat gatul, fusese inculpat pentru legaturi cu terorismul .

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

A murit Mohamed Khan, unul dintre cei mai importanti regizori egipteni

Mohamed Khan, unul dintre cei mai celebri regizori ai cinematografiei egiptene, a murit marti la Cairo, la varsta de 74 de ani, avand o cariera prolifica marcata de filme de mare angajament social,.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

Atacul din Munchen: Politia nu a gasit probe cu privire la o legatura cu Statul islamic in casa atacatorului

Seful politiei din Munchen Hubertus Andrae a anuntat ca nu au fost gasite probe cu privire la o legatura cu Statul Islamic in casa si in camera presupusului autor al atacului de la Munchen, relateaza The Associated Press.

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

in viata mea nu am vazut asa o reactie de la un politist inarmat pana in dinti. Un roman care lucreaza in Germania vorbeste despre atacul din Ansbach

Atacul terorist care a avut loc duminica noapte in orasul german Ansbach a lasat urme si pentru un roman stabilit in Germania. Chiar daca urmele nu sunt fzice, imaginile vazute in.

Merkel: Vom afla ce s-a intamplat in atacul din Munchen. Nu ne vom odihni pana nu vom sti cum au actionat atacatorii din Wurzburg (VIDEO)

'Vom afla circumstantele in care s-a produs atacul de la Munchen si in ce conditii acest atacator a ajuns sa aiba o atitudine radicala', a transmis cancelarul german Angela Merkel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )