Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ateneul National din Iasi va primi Medalia Regala pentru Loialitate

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ateneul National din Iasi va primi Medalia Regala pentru Loialitate

Printr-o scrisoare trimisa de la Palatul Elisabeta in data de 26 februarie 2020, Andrei Apreotesei, managerul Ateneului National din Iasi, a primit din partea Casei Regale a Romaniei deosebita veste ca institutia pe care o reprezinta va primi Medalia Regala pentru Loialitate. , in cadrul unei ceremonii de decorare care va avea loc la Castelul Peles, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Povestea impresionanta a lui Sergiu, tatal care a gonit calare pe strazile din Iasi pentru a-si vedea fiul nou-nascut la maternitate. Tot ce fac, fac pentru copii

Sergiu, tanarul surprins calare pe strazile din Iasi, a povestit toata aventura prin care a trecut pentru a ajunge la sotie si baietelul abia nascut.

Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Un medic si o asistenta din Iasi au fost confirmati cu coronavirus.

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Ce mai face calaretul din Iasi, barbatul care a infruntat restrictiile si a plecat pe cal sa isi viziteze sotia si copilul nou-nascut la spital (VIDEO)

O tara intreaga il cunoaste pe Sergiu Ion Ciobotariu poate nu neaparat dupa nume, cat pentru faptul ca, in plina carantina, a infruntat restrictiile aduse de COVID-19 si a plecat pe cal, in Iasi, pe.

Chemical Company doneaza spitalelor din Iasi solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete

Chemical Company a donat 700 litri de solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete. Cea mai mare parte a acestei donatii a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cuvioasa Paraschiva Iasi, la Serviciul Voluntar de Ambulanta si in centrele de.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )