Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce mai face calaretul din Iasi, barbatul care a infruntat restrictiile si a plecat pe cal sa isi viziteze sotia si copilul nou-nascut la spital (VIDEO)

B1 B1,
Ce mai face calaretul din Iasi, barbatul care a infruntat restrictiile si a plecat pe cal sa isi viziteze sotia si copilul nou-nascut la spital (VIDEO)

O tara intreaga il cunoaste pe Sergiu Ion Ciobotariu poate nu neaparat dupa nume, cat pentru faptul ca, in plina carantina, a infruntat restrictiile aduse de COVID-19 si a plecat pe cal, in Iasi, pe. continuă pe B1

Ce a patit barbatul din Piatra Neamt care a fugit din carantina sa-si bata soacra. intamplarea a devenit virala

Un barbat din Piatra Neamt a parasit centrul de carantina unde se afla pentru a-si bate soacra. Ce se intampla acum cu el si cum va plati pentru gestul sau? Piatra Neamt: Ce a patit barbatul care a incalcat carantina pentru a-si bate soacra? Caz socant in Piatra Neamt! Un barbat aflat in centru de .

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Povestea impresionanta a lui Sergiu, tatal care a gonit calare pe strazile din Iasi pentru a-si vedea fiul nou-nascut la maternitate. Tot ce fac, fac pentru copii

Sergiu, tanarul surprins calare pe strazile din Iasi, a povestit toata aventura prin care a trecut pentru a ajunge la sotie si baietelul abia nascut.

VIDEO Protest la maternitatea din Iasi, dupa ce a fost adusa o pacienta suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipamente de protectie

Medici si asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi au iesit in curtea spitalului miercuri dimineata, in semn de protest, dupa ce acolo a fost adusa o pacienta insarcinata si care este suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipament de protectie, scrie Ziarul de Iasi.

Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Un medic si o asistenta din Iasi au fost confirmati cu coronavirus.

Protest la o maternitate din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus

Protest la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu Codiv-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )