Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atentie la ce faceti pe Facebook: mai mult de jumatate din angajatori va spioneaza profilul inainte de a oferi un job

Adevărul Adevărul,
Atentie la ce faceti pe Facebook: mai mult de jumatate din angajatori va spioneaza profilul inainte de a oferi un job

Pana la finalul anului, 93% din recruiteri se vor uita pe paginile noastre de pe retelele sociale inainte de a ne oferi un job. Trendul este din ce in ce mai important si arata cat de mult conteaza ceea ce facem pe internet. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Bineinteles ca sunt trist. Zilele urmatoare o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este trist, ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el. Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria, a precizat Ponta.

Faze tari: Un britanic de 5 ani e cel mai destept copil din lume; Ce stim si ce nu stim despre cavaleri si cavalerism?; Cu un sutien de 2 milioane $, cine se mai uita la fata?

O femeie sustine ca a filmat un OZN in Liverpool: A fost incredibil. N-am vazut asa ceva in viata mea. O tanara mama din Liverpool, in varsta de 28 de ani, a filmat un obiect zburator neidentificat foarte ciudat, ale carui culori. Au ramas blocati la inaltimea de 240 m. Din nou teroare la Ground Zero, New York! Doi alpinisti utilitari, Juan Lopez 33 de ani) si Juan Lizama 41 de ani), au ramas suspendati mai mult de o ora, miercuri, pe o platforma mobila in.

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE, chiar daca tara noastra a alocat in 2013 suma de 558 milioane de euro pentru proiectele de cercetare si dezvoltare, peste sumele cheltuite de Bulgaria, Croatia sau Luxemburg.

Bloomberg: economia mondiala, la cel mai scazut nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor.

Economia mondiala, la cel mai redus nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai coborat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente inregistreaza rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, conform unui sondaj trimestrial realizat de Bloomberg printre investitori.

Investitori: Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, arata un sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor, preluat de Mediafax.

COOL! Top 10 hoteluri cu cel mai inedit design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com.

Proteste in mai multe orase din tara: Mii de oameni, solidari cu romanii din diaspora (VIDEO)

Mii de oameni au iesit, vineri seara, in mai multe orase din Romania, pentru a protesta fata de modul in care a fost organizat primul tur al alegerilor prezidentiale si pentru a-si manifesta solidaritatea.

FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

Cele mai frumoase pesteri din lume pot fi considerate ca fiind adevarate universuri subterane, iar farmecul lor este condimentat cu legende si mituri.

Melescanu: imi asum raspunderea pentru faptul ca s-a votat de 3,5 mai mult decat in turul I

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, dupa ce a votat intr-o scoala din Bucuresti, ca s-a votat de 3 ori si jumatate mai repede decat in turul I. De data aceasta, in turul 2, la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )