Libnet.ro
UNICEF

18:45

Faze tari: Un britanic de 5 ani e cel mai destept copil din lume; Ce stim si ce nu stim despre cavaleri si cavalerism?; Cu un sutien de 2 milioane $, cine se mai uita la fata?

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Un britanic de 5 ani e cel mai destept copil din lume; Ce stim si ce nu stim despre cavaleri si cavalerism?; Cu un sutien de 2 milioane $, cine se mai uita la fata?

O femeie sustine ca a filmat un OZN in Liverpool: A fost incredibil. N-am vazut asa ceva in viata mea. O tanara mama din Liverpool, in varsta de 28 de ani, a filmat un obiect zburator neidentificat foarte ciudat, ale carui culori. Au ramas blocati la inaltimea de 240 m. Din nou teroare la Ground Zero, New York! Doi alpinisti utilitari, Juan Lopez 33 de ani) si Juan Lizama 41 de ani), au ramas suspendati mai mult de o ora, miercuri, pe o platforma mobila in. continuă pe Hotnews

Un copil de cinci ani, cel mai tanar specialist in computere

Pasiunea pentru calculatoare aproape ca nu cunoaste limite pentru un baietel in varsta de cinci ani din Marea Britanie. El este cel mai tanar specialist in computere, dupa ce acum cateva saptamani a reusit sa obtina unul dintre cele mai importante certificate din domeniul IT, scrie BBC.

Un copil de 5 ani, cel mai tanar specialist in computere

Pasiunea pentru calculatoare aproape ca nu cunoaste limite pentru un baietel in varsta de 5 ani din Marea Britanie. El este cel mai tanar specialist in computere, dupa ce acum cateva saptamani a reusit sa obtina unul dintre cele mai importante certificate din domeniul IT, scrie BBC.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel dupa 2010

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut joi sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, relateaza Bloomberg. Cauza este refuzul OPECde a reduce.

Federatia Editorilor din Romania: Industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990

In ultimii cinci ani, au disparut doua treimi din edituri si numarul angajatilor din industria cartii s-a redus cu aproape 50%, in Romania. Aceasta este una dintre concluziile Conferintei nationale a editorilor si difuzorilor de carte din Romania, care s-a desfasurat in perioada 7-8 noiembrie la Sinaia, anunta intr-un comunicat remis HotNews. ro de Federatia Editorilor din Romania. Potrivit editorilor, industria cartii a ajuns in Romania la cel mai jos nivel de dupa 1990 si la noi se cumpara o carte pe an pentru fiecare locuitor, in timp ce in tarile vestice media este de 7 ori mai mare.

Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6.

Ziua Recordurilor, sarbatorita in intreaga lume. Cel mai inalt om de pe Pamant s-a plimbat cu cel mai scund om din lume

600 de mii de oameni au luat parte la incercari de doborare a recordurilor in intreaga lume, de ziua mondiala a recordurilor. in cadrul evenimentului global, cel mai inalt om de pe planeta s-a intalnit.

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

Thirllerul Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards (VIDEO)

Gone Girl a castigat premiul pentru cel mai bun film la gala Hollywood Film Awards de la Los Angeles. Pelicula regizata de David Fincher a fost recompensata si cu alte doua premii, la categoriile cel mai bun.

FOTO: Cum arata cel mai mare santier naval din RUSIA, unde sunt construite SUBMARINELE NUCLEARE

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice.

COOL! Top 10 hoteluri cu cel mai inedit design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )