Libnet.ro
UNICEF

20:30

Atentie, romani! Ramaneti fara bani pe card si in contul bancar chiar acum, daca picati in aceasta capcana

Playtech Playtech,
Atentie, romani! Ramaneti fara bani pe card si in contul bancar chiar acum, daca picati in aceasta capcana

E foarte important sa fii atent la orice pericol cand vine vorba de banii tai. Asa ca ia aminte la masurile de siguranta ca sa nu te trezesti prea tarziu. Un caz al unei tinere care a. continuă pe Playtech

Atentie, romani! Carnea de pui pe care toti o cumpara din magazin. Este cea mai cautata, dar s-a descoperit ca reprezinta un pericol

In timp ce nord-coreenii au inventat carnea artificiala, situatia banalei carni de pui vanduta la oferta ridica din nou probleme. O analiza la nivel european bate moneda pe folosirea antibioticelor in ferme. Carnea de pui la oferta, pericol in farfurie. Antibioticele sunt specialitatea casei Comerciantii vand de Revelion carnea ramasa de la Craciun, pentru a .

Masinile care consuma cel mai mult: ramai fara bani dupa ce bagi benzina sau motorina

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa te gandesti neaparat si cati bani scoti din buzunar pentru motorina sau benzina. Pentru ca unele te lasa fara bani atunci cand faci un plin.

Romanii care raman fara bani. Ce se intampla cu acesti oameni si sumele pe care le luau lunar

DGASMB anunta ca, in aceasta luna, plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap va fi amanata din lipsa de fonduri. Consilierul municipal ales Vlad Voiculescu sustine ca va fi achitat. Romanii cu handicap, uitati in pandemie. Plata stimulentului financiar lunar, amanata din lipsa de fonduri. Voiculescu spune ca va fi achitat Primaria Capitalei anunta, .

Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Sunt milioane de romani cu card si cont bancar, dar prea putini dintre ei stiu problemele la care se pot expune daca nu tin cont de reguli si de conditiile din contract. Nu strica o.

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa stie asta: cheltuielile de care nu poti scapa te lasa fara bani inainte de Craciun

In 2020, odata cu pandemia, tot mai multi romani au luat in calcul sa renunte la viata la bloc, sau in oras, si sa se mute la o casa intr-un loc retras. Ca poti sau nu sa faci asta,.

Primaria Capitalei amana plata stimulentului financiar pentru adultii cu handicap invocand lipsa banilor Vlad Voiculescu o acuza pe Firea: Lasa oamenii fara bani ca sa creada ca noi am facut asta Reactia Gabrielei Firea

Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, a anuntat pe pagina de Facebook ca amana plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsa de bani. Reprezentantii institutiei spun ca plata este amanata pana la o data ulterioara pe care o vom comunica de indata ce vom dispune de fondurile necesare. Vlad Voiculescu, viceprimarul propus din partea USR-PLUS, in administratia Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca loveste in adultii cu handicap ca o razbunare politica. Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a scris pe pagina de Facebook ca va rezolva problema imediat ce ajunge in primarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )