Libnet.ro
UNICEF

14:45

Masinile care consuma cel mai mult: ramai fara bani dupa ce bagi benzina sau motorina

Playtech Playtech,
Masinile care consuma cel mai mult: ramai fara bani dupa ce bagi benzina sau motorina

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa te gandesti neaparat si cati bani scoti din buzunar pentru motorina sau benzina. Pentru ca unele te lasa fara bani atunci cand faci un plin. continuă pe Playtech

De ce COVID-19 se raspandeste cel mai mult la evenimente private si intre prieteni. Valeriu Gheorghita: Exista un risc de raspanire de la o persoana la alta

Noul coronavirus se raspandeste cel mai mult la petreceri si in timpul reuniunilor mari de familie, dar mai ales la evenimentele private precum nunti sau botezuri, arata un studiu citat de Digi24. Mai mult decat.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa, intr-un context cu totul special in care oamenii au stat mai mult in fata ecranului pe aplicatii de conferinte, dar si pe jocuri. Veniturile serviciului de cloud-computing Azure, care a contribuit mult in ultimii ani la succesul financiar al companiei, au crescut cu 48%.

Citu: Nu cred in ore la scoala de antreprenoriat. in State la 16 ani copiii se trezesc si vand ziare. in asta cred mai mult, de a permite tinerilor sau copiilor de a avea astfel de job-uri

Cel mai usor sa inveti sa fii antreprenor este sa fii antreprenor, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu la Radio Guerrilla. Nu cred in ore la scoala de antreprenoriat. Aici ar trebui sa permitem mai mult. in State la 16 ani copiii se trezesc si vand ziare. in vacantele de vara se duc si lucreaza in summer camp si asa mai departe. Asta e sistemul sau lucreaza la McDonalds de la 16 ani, a spus Citu.

Dan Bittman sustine ca incasarile din bani publici nu reprezinta mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totusi, in 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situatia bizara, prezentata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

Dan Bittman, protagonistul unor declaratii controversate despre pandemia de COVID-19 si restrictiile introduse in consecinta, sustine ca incasarile din bani publici ale Holograf nu reprezinta mai mult de 1%.

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul.

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )