Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce audiente a adus Euro 2016 la Pro TV si Dolce Sport

Adevărul Adevărul,
Ce audiente a adus Euro 2016 la Pro TV si Dolce Sport

Pro TV a fost singurul canal care a avut parte de cresteri de audienta in perioada in care consumul TV este tot mai redus. in continuare, audientele TV pentru luna iunie. continuă pe Adevărul

Toata planeta sustine Islanda: Cenusareasa de la Euro 2016, fata in fata cu Franta. Statisticile sunt crunte

Ultima confruntare din sferturi e si cea mai dezechilibrata si va fi gazduita, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport), de Stade de France.

Cel mai asteptat sfert de finala de la Euro 2016: Germania - Italia. Toate detaliile despre confruntarea titanilor

Orasul Bordeaux va gazdui, diseara ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport) cea mai echilibrata si atractiva confruntare din aceasta faza a Campionatului European.

Euro 2016: Franta - Islanda, meciul zilei de duminica

Dupa parcursul incredibil de pana acum la Euro 2016, Islanda va juca in premiera in sferturile unui turneu final, unde o va infrunta pe Franta, tara gazda a competitiei. Islandezii au uimit in optimi, dupa ce au eliminat-o pe reprezentativa Angliei si vor juca pentru un nesperat loc in semifinale, de la ora 22:00, pe Stade de France. Pentru un loc in finala, invingatoarea acestui duel va fi nevoita sa treaca in meciul urmator de Germania. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

VIDEO Impresionant - Cum au fost primiti acasa jucatorii islandezi, dupa ce au ajuns pana in sferturi la Euro 2016

Islanda a fost una din marile surprize de la Euro 2016, nordicii reusind un traseu impresionant - au ajuns pana in sferturi. Dupa ce au fost egalii Portugaliei si au eliminat Anglia, jucatorii au fost primiti la Reykjavik n. r. capitala Islandei) ca niste adevarati eroi.

VIDEO Euro 2016: Franta - Islanda 5-2/ Griezmann, autorul golului 100 de la Euro 2016

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016. Giroud 12') a inscris primul gol al partidei de pe Stade de France si a reusit dubla in minutul 59. Pogba 20'), Payet 43') si Griezmann 45') si-au trecut numele pe lista marcatorilor pana la pauza. Sigthorsson 56') si Bjarnason 84') au inscris pentru Islanda. Pe Franta o asteapta un duel de foc impotriva Germaniei pentru un loc in finala, pe 7 iulie, de la ora 22:00. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta-Islanda.

EURO 2016. Alerta terorista in Franta, inainte de meci. O masina suspecta a fost detonata controlat de autoritati

Stare de alerta in Franta. Politia a detonat duminica dupa-amiaza o masina suspecta gasita in apropierea stadionului Stade de France, unde se va desfasura in cursul serii partida de fotbal Franta-Islanda, ultimul sfert de finala de la Euro 2016, .

Euro: 2016 Echipa Frantei obtine biletele pentru semifinale, intr-o confruntare cu Islanda, in care s-a marcat de 7 ori

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016.

VIDEO Euro 2016: Tara Galilor - Belgia 3-1/ Tara Galilor, semifinalista surpriza a Euro

Tara Galilor s-a calificat in premiera in semifinalele unui Campionat European, dupa ce a obtinut o victorie incredibila, scor 3-1, in fata nationalei Belgiei, una dintre favoritele la castigarea Euro 2016. Inceputul in forta al belgienilor si golul inscris de Nainggolan 13') nu prevedeau deloc o infrangere pentru elevii lui Marc Wilmots. Tara Galilor a egalat prin Ashley Williams 31'), iar in repriza secunda, golurile lui Robson-Kanu 55') si Sam Vokes 86') au stabilit castigatoarea. Portugalia va fi adversara Tarii Galilor in prima semifinala de la Euro 2016, care va avea loc pe 6 iulie, de la ora 22:00, pe Stade des Lumieres din Lyon. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Tara Galilor vs Belgia.

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala, 5-2. infruntarea Franta - Germania este cea de-a doua semifinala

Franta a invins-o clar cu 5-2 pe Islanda in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului asu condus si cu 4-0 acesta fiind de altfel si scorul pauzei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )