Libnet.ro
UNICEF

05:45

AUDIO Emotia transmisa de Simona Halep l-a inspirat pe un muzician bistritean, care i-a dedicat o piesa la tambal

Adevărul Adevărul,
AUDIO Emotia transmisa de Simona Halep l-a inspirat pe un muzician bistritean, care i-a dedicat o piesa la tambal

Ca si noi toti, instrumentalistul bistritean stabilit in Olanda Radu Seu a trait la maxim meciul Simonei Halep de la Paris. Emotia transmisa de sportiva l-a determinat pe tambalist sa ii dedice o piesa, pe care a numit-o simplu Simona Halep, pentru tine cu drag. continuă pe Adevărul

Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a tinut cu sufletul la gura milioane de romani. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trait emotia la cote uriase. Printre cei aflati in public s-a.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum... Nu m-ati vazut sarind peste Simona in arena

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum . ) Au fost la Roland Garros si Crin Antonescu si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva, a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

Asemanarea dintre Simona Halep si Ayrton Senna

Trei lucruri i se pot reprosa arbitrului de scaun dupa finala pierduta de Simona Halep in fata rusoaicei Maria Sharapova, la Roland Garros. La fel cum Ayrton Senna se plangea de politizarea si influenta banilor in Formula 1, la fel si Simona Halep se confrunta cu aceleasi piedici in calea sa spre performanta, ceea ce ii face lucrurile mai grele. Bineinteles, nu imposibile, pentru ca talentul ei va iesi in totalitate la suprafata.

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

Simona Halep la revenirea in tara: Le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut. Ma bucur ca sunt din Romania

Simona Halep, a declarat, duminica, la revenirea in tara, la o zi dupa ce a jucat finala turneului de la Roland Garros, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt mult mai emotionata acum decat inainte de finala. Este un moment deosebit pentru mine si va multumesc ca ati venit aici. Le multumesc romanilor care m-au sustinut la Paris si tuturor oamenilor care m-au sustinut in fata televizoarelor punct cu punct, a spus Halep.

Multumim, Simona Halep! Generatia noastra are nevoie de astfel de exemple! Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti mesajele.

REPORTAJ Cum s-a vazut in Bucuresti finala dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala turneului Roland Garros. Importanta finala, dar marunta pentru apetitul romanilor croit pe alte sporturi. Cel putin in Centrul Vechi, un centru al bucuriilor in fotbal, meciul abia a scos cateva aplauze si mici strigari de hai Simona!.

Boris Becker: Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost una spectaculoasa, publicul fiind incantat de jocul practicat de cele doua sportive. Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin, a precizat Boris Becker, fost mare jucator de tenis si actualul antrenor al lui Novak Djokovic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )