Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile pentru votul prin corespondenta

România Liberă România Liberă,
Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile pentru votul prin corespondenta

Votul prin corespondenta este cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea, in actualul contex. continuă pe România Liberă

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din diaspora se pot inscrie pentru votul prin corespondenta la parlamentare: E cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face apel la romanii din strainatate sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, termenul expirand in 21 septembrie. El spune ca este cea mai sigura cale pentru protejarea sanatatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Pana acum, 24. 732 de romani s-au inscris pentru votul prin corespondenta, iar 3. 939 pentru votul la urne.

Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta, atragand atentia ca aceasta este cea mai sigura cale pentru a va.

STB, lovitura dura pentru bucuresteni. Tramvaiul 41, suspendat pentru mai multe zile. Ce variante au la dispozitie calatorii

Bucurestenii au primit o noua veste proasta cu privire la transportul in comun. Dupa defectiunile aparute astazi la Metrorex, Societetatea de Transport Bucuresti loveste si pe partea cealalta. Astfel, una dintre cele mai folosite linii de tramvai va fi suspendata timp de patru zile. Anuntul lipit pe usile tramvaielor Una dintre liniile de tramvai care .

Cum poti sa beneficiezi de pensia anticipata. Ce documente sunt necesare pentru romani

De ce acte ai nevoie pentru dosarul care te ajuta sa beneficiezi de pensia anticipata? Detalii pentru romanii care vor sa aplice pentru aceasta. Care sunt conditiile necesare inscrierii? Conditii si documente pentru pensia speciala Legea din Romania arata ca exista mai multe categorii de angajati care pot beneficia de pensia anticipata la cerere. Cu .

Tarile UE nu sunt pregatite pentru un nou val de COVID-19, atentioneaza Comisia Europeana

Comisia Europeana a atentionat joi ca statele membre ale Uniunii Europene sunt nepregatite pentru un nou val de infectii cu COVID-19 si a recomandat masuri comune pentru scoaterea pe piata a noilor vaccinuri atunci cand ele devin disponibile, conform Agerpres.

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Viorel Badea: Votul prin corespondenta, optiunea cea mai sigura in conditii de pandemie. Romanii din Diaspora mai au o saptamana sa se inregistreze

Presedintele Comisiei pentru romanii din afara tarii din Senat, Viorel Badea, atrage atentia ca, pana acum, doar 23. 000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru votul prin corespondenta, facand un apel catre compatriotii din strainatate sa se inregistreze cat mai repede, pentru ca pandemia ar putea duce la situatia in care unele state sa nu accepte deschiderea sectiilor de votare pentru parlamentare.

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: S-a tinut cont de ultimele evolutii

Ianis Hagi are mari probleme la echipa nationala, dupa doua prestatii modeste si un conflict neasteptat cu Mirel Radoi. Si, mai nou, lucrurile s-ar putea complica si la echipa de club. Tocmai cand pentru Glasgow Rangers urmeaza cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast. com, Steven Gerrard ar fi tentat sa il .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )